Ανοιχτή πόρτα ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Ψυχολογία

«Τα Καρυκεύματα της Ζωής», ομιλία του Δρ Δημήτρη Καραγιάννη στο ΓΕΣ

Spread the love

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην έδρα του ΓΕΣ, στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ», ομιλία με θέμα «Τα Καρυκεύματα της Ζωής», με ομιλητή τον ψυχίατρο κ. Δημήτριο Καραγιάννη.
O κ. Καραγιάννης Δ., είναι Διευθυντής του Κέντρου Παιδοψυχικής Υγιεινής, Επίκουρος Καθηγητής του Frederick University Κύπρου και Επιστημονικός Συνεργάτης του Ινστιτούτου «Αντίστιξη». Επίσης, είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας για θέματα Ψυχιατρικής, του Δ.Σ. του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) και του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εταιρειών Συστημικής Θεραπείας και Θεραπείας Οικογένειας.

Άρθρα του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Στη διάρκεια της ομιλίας του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην καθημερινότητα και στην προσωπική ζωή των στελεχών, στη σημασία και στα οφέλη του να κρατούν τα προβλήματα τους μακριά από τον επαγγελματικό χώρο, καθώς και στη χρησιμότητα της θετικής αντιμετώπισης των καταστάσεων. «Η ζωή μας ορίζεται από τις αποφάσεις μας και τον τρόπο που επιλέγουμε να ζήσουμε», ήταν ένα από τα βασικά μηνύματα που θέλησε να επικοινωνήσει ο κ. καθηγητής.

Η ομιλία, την οποία παρακολούθησε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Επιτελείου, ανήκει στο πλαίσιο δράσεων μέριμνας και συνεχούς επιμόρφωσης του προσωπικού μας.

SHARE
RELATED POSTS
«Στα τέσσερα» … κανάλια … εννοούσατε κ. Καμμένο;, του Πάνου Μπιτσαξή
44, 11, του Γιώργου Κιοσσέ
Βρετανοί, δεν έχετε πια λόγο να κρατάτε τα Γλυπτά του Παρθενώνα, του Αντώνη H. Διαματάρη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.