Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Σύνθλιψη συμβόλων!, της Αθηνάς Αντωνιάδου

Spread the love

 

ΗΑθηνά Αντωνιάδουείναι Κοινωνιολόγος – Υποψήφια Ευρωβουλεύτής ΑΝΕΛ

Σε μια χώρα όπως είναι η πατρίδα μας η Ελλάδα που ήταν, είναι και θα είναι η κοιτίδα του πολιτισμού και η πηγή της Δημοκρατίας, μια χώρα που ξέρει τι σημαίνει Ελευθερία και κοινωνία ίσων ευκαιριών, επιχειρείται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η μηδενοποίηση του Έθνους και των παραδόσεών μας.

Λίγο καιρό πριν παρακολουθούσαμε συγκλονισμένοι κάποιες ΜΚΟ των ανοιχτών συνόρων να κατεδαφίζουν τον σταυρό στην Λέσβο γιατί όπως είπαν… ενοχλούσε. Την ίδια στιγμή οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όλη η Χριστιανική Ελλάδα επιθυμούσαν το αυτονόητο, να ξανακτιστεί δηλαδή αυτό το ιερό σύμβολο, ενώ οι εκπρόσωποι της νέας τάξης πραγμάτων με κεκαλυμμένα προσωπεία στέκονταν εμπόδιο σε μια γενικότερη προσπάθειά τους να συνθλίψουν σύμβολα και αξίες.

Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Πρέπει να αντισταθούμε. Είναι ολοφάνερο πλέον πως βρισκόμαστε παγκοσμίως αντιμέτωποι με μια μονολιθική συνωμοσία, η οποία δεν διστάζει να χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα για να διευρύνει τη σφαίρα της επιρροής της. Εξαπλώνεται μέσω παράκτιων εταιρειών, ΜΚΟ και είναι σε θέση να ανατρέψουν κόμματα, ηγέτες και να αγοράσουν συνειδήσεις, ενώ οι ίδιοι άνθρωποι επιβάλλουν τη λιτότητα ως μονόδρομο. Αυτά είναι τα κυβερνεία της Δύσης και της Γερμανικής επιβολής που αφαιρούν το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, του διαλόγου επί ίσων όρων και της συναπόφασης. Είναι ένα σύστημα που έχει μολύνει τις αξίες της ενωμένης Ευρώπης, αυτής που οραματίστηκε ο Εθνάρχης Καραμανλής, της Ευρώπης που θα οργάνωνε την οικονομία γύρω από τον άνθρωπο και όχι τον άνθρωπο γύρω από την οικονομία. Αυτό το ίδιο σύστημα κατέχοντας πολλούς υλικούς και ανθρώπινους πόρους έχει δομήσει έναν συνεκτικό και αποδοτικότατο μηχανισμό ο οποίος συνδυάζει την πολιτική και οικονομική εξάρτηση. Αυτό το σύστημα που δεν διαφέρει σε τίποτα από τον μηχανισμό της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, της παγκοσμιοποίησης και της διάλυσης των Εθνών Κρατών εργάζεται για το πώς θα έχει ακόμη μια φορά την πλειοψηφία στην αυριανή Ευρωβουλή. Τα λάθη τους βλέπουμε συνεχώς να συγκαλύπτονται, τις αντίθετες φωνές που μιλούν για εξυγίανση των δομών της Ευρώπης και για αμεσότερη Δημοκρατία είτε τις αναγκάζουν να σωπάσουν, είτε της βαφτίζουν λαϊκισμό.

Καλούμαστε οι Έλληνες να δώσουμε μια Εθνική μάχη, τώρα όσο ποτέ άλλοτε έναντι των κυβερνείων της Δύσης που όπως προμήνυε ο Ανδρέας Παπανδρέου κυβερνούν τις τελευταίες δεκαετίες. Τώρα πιο δυνατοί από ποτέ και υπερήφανοι για τις αρχές μας θα δώσουμε τη μάχη και θα νικήσουμε.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

 

SHARE
RELATED POSTS
Η φωτογραφία της ημέρας και το κρυφτούλι, της Τζίνας Δαβιλά
Καλή τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, του Κωστή Α. Μακρή
Καρατόμηση Μπογδάνου – The Decapitation of Bogdanos, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.