Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Συνάντηση Δημάρχου Χάλκης Κ. Φραγκάκη Ευάγγελου με τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου

Μόνο στη Ρόδο: Αποστόλου Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στάδιο ΔΙΑΓΟΡΑΣ)-Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ)-Λεωφόρος Κρεμαστής – Πηγές Καλλιθέας (από Μάιο-Οκτώβριο) & catering Γάμοι-Βαπτίσεις, Συνέδρια, Εκδηλώσεις

PANE DI CAPO – AT RHODES – ΣΤΗ ΡΟΔΟ – ΤΗΛ: 22410-69007

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χάλκης Κ. Φραγκάκης Ευάγγελος με τον διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου  Κ. Ρουμάνη Γρηγόριο, παρουσία του Καθηγητή Κ. Κρεμαστινού Δημητρίου το Σάββατο 25/01/20, του δόθηκε η ευκαιρία να αναπτύξει τα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Χάλκης και να τονίσει ιδιαιτέρως την αναγκαιότητα μεταφοράς του παλαιού ιατρείου Χάλκης στο νέο κτήριο του αγροτικού ιατρείου.

Μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης ανάπτυξης του τομέα της υγείας της νησιωτικής χώρας  αναλύθηκαν οι τρόποι με τους οποίους το νοσοκομείο της Ρόδου θα ολοκληρώσει την αποστολή του, δηλαδή να μην μεταφέρονται τα βαριά ιατρικά περιστατικά σε κεντρικότερα σημεία της Ελλάδας αλλά να αντιμετωπίζονται στα όρια του νησιού.

Τέλος συζητήθηκε πως μπορεί να γίνει η επιστημονική αναβάθμιση του νοσοκομείου με συνεχή εκπαίδευση ιατρών και νοσηλευτών από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο “Αττικόν”.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Αγαθονήσι: Σοβαρότητα, πειθαρχία, σημασία στην λεπτομέρεια. Λεβεντιά! Όπως αρμόζει σ’ένα προκεχωρημένο φυλάκιο, του Σταύρου Θεοδωράκη
Μιχάλης Χριστοδούλου: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο γιατί γνωρίζουμε καλύτερα απ΄τον καθένα τον τόπο μας”
Η Ρόδος τίμησε τον πολιούχο της Άγιο Κωνσταντίνο τον Υδραίο

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.