Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: “Ο γαλαντόμος κος Χατζημάρκος αρωγός στον αγώνα μας”

Spread the love

Οι απέλπιδες προσπάθειες να αναστηθεί, εν μέσω Χριστουγέννων, με κάθε τρόπο μια καταρρέουσα παράταξη και να ξαναφουσκώσει ένα “Εγώ”, συνεχίζονται, με μόνο στόχο να ανατραπεί η εξώφθαλμη πραγματικότητα που αποτυπώθηκε και τα αβίαστα συμπεράσματα που εξάγονται από την πρόσφατη δημοσκόπηση που ο ίδιος ο απερχόμενος περιφερειάρχης προώθησε ως “θρίαμβο”.
Επιστρατεύοντας λοιπόν τα τελευταία τρικ που μπορεί να χρησιμοποιηθούν, πλασάρει επιστημονικές αναλύσεις τραβηγμένες απο τα μαλλιά, προκαλώντας απλά θλίψη. Θλίψη τόσο σε εμάς που τον παρακολουθούμε αλλά κυρίως στα στελέχη της παράταξής του. Τουλάχιστον αυτά που ξέρουν και μπορούν να “διαβάσουν” το αποτέλεσμα.
Όταν την εποχή της παντοδυναμίας του, με όλα τα στελέχη και τους μηχανισμούς του στο μέγιστο της απόδοσης, το μόνο που του μένει είναι η επικοινωνιακή διαχείριση ενός δημοσκοπικού αποτελέσματος ήττας και ένας πανικόβλητος βομβαρδισμός παρουσίασης “προμελετών”, “μελετών”, “μελλοντικών έργων” και “αγώνων” τότε δεν μας μένει κάτι άλλο από το να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε.
Δεν περιμέναμε το πνεύμα των Χριστουγέννων να σας κάνει τόσο γαλαντόμο και επί της ουσίας αρωγό στον αγώνα μας κύριε Χατζημάρκο.
Σας ευχαριστούμε θερμά και σας ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα

SHARE
RELATED POSTS
mpargiotas-1-600x400.jpg
Σκληρή ανακοίνωση ΠΟΤΑΜΙΟΥ για μετεγγραφή Μπαργιωτά: “Προδοσία ψηφοφόρων. Αυτοί δεν ξεχνούν”
Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος για τη γιορτή του Ευαγγελισμού: “Εμπνεόμαστε από το παράδειγμα των αγωνιστών του Γένους μας”
Στέφανος Κυριαζής: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία που χαράξαμε”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.