Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: “Απάντηση στην κ.Παυλάκη και ανεπίσημο όργανο της παράταξης Χατζημαρκου grafida.net”

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλώ στην κεντρική ομιλία μου και στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Συμμαχίας», στην αίθουσα του Ροδινιού την Τρίτη 14/05/2019 στις 8:30μμ .

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου αναφορικά με δηλώσεις στελεχών του Γραφείου Τύπου της ΠΝΑι υπό τον Γιώργο Χατζημάρκο περί χρίσματος:

«Εμάς μας στηρίζει η κοινωνία και εσάς οι πολιτικοί πατερούληδες κ. Χατζημάρκο»

Κάποιος να ενημερώσει την κυρία Παυλάκη και τα υπόλοιπα εξαπτέρυγα του κ. Χατζημάρκου πως σε αντίθεση με αυτούς, ουδέποτε χτυπήσαμε πόρτα κομματικού φορέα προκειμένου να εξασφαλίσουμε ΧΡΙΣΜΑ.  Ουδέποτε αφήσαμε κομματικό χώρο να “καπελώσει” το πρόγραμμα μας, τις ιδέες μας, τις κινήσεις μας.  Ουδέποτε καλέσαμε οποιονδήποτε πολιτικό “πατερούλη” να μας θέσει υπό την σκέπη του και να σώσει την χαμένη παρτίδα.

Προτείνουμε δε, να διαβάσουν το κείμενο στήριξης (και όχι χρίσματος) του ΣΥΡΙΖΑ , το οποίο μας τιμά καθώς αναγνωρίζει και σέβεται το ανεξάρτητο και ακομμάτιστο χαρακτήρα της παράταξης μας που περιέχει στελέχη πρώτης γραμμής από ΟΛΑ τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου.

Το στρατηγικό σας σφάλμα και το αυτογκόλ να καπελώσετε την ίδια την παράταξη σας και τον θεσμό της αυτοδιοίκησης με το χρίσμα συγκεκριμένου χώρου τον οποίο επίσης σεβόμαστε και που στελέχη του έχουν ενταχθεί στην παράταξη μας, βρείτε άλλον, πιο δόκιμο τρόπο να το καλύψετε.

Αν δεν σας βγαίνουν τα κουκιά, εμείς δεν φταίμε.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Πεινασμένος φόβος, του Δημήτρη Κατσούλα
Εκδρομές στη Φάτνη Σαλάκου και στον Έμπωνα Ρόδου
Γύρω-γύρω όλοι, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.