Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στράτος Καρίκης: “Η Ρόδος θα προσπεράσει πρίγκιπες & γυάλινους πύργους, που αποφεύγουν το διάλογο γιατί δεν έχουν πρόγραμμα”-Εγκαίνια κέντρου υποψήφιου Δημάρχου Ρόδου

Spread the love

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΡΙΚΗΣ : ‘’ Στις 26 Μαϊου κάνουμε ένα βήμα μπροστά, ξημερώνει μια ΝΕΑ ΜΕΡΑ για τη Ρόδο μας. Έχουμε πρόγραμμα δυνατό όταν άλλοι δεν έχουν τίποτα.΄΄

‘’ Στις 26 Μαϊου η Ρόδος θα προσπεράσει τους αποτυχημένους διαχειριστές, τους πρίγκηπες, αυτούς που δεν έχουν να προτείνουν τίποτα, αυτούς που κρύβονται στο γυάλινο πύργο τους και αποφεύγουν το διάλογο γιατί δεν έχουν ούτε πρόγραμμα αλλά ούτε και διάθεση για διάλογο και συνεργασία’’ τόνισε ο υπ.Δήμαρχος της ΝΕΑΣ ΜΕΡΑΣ κ.Στράτος Καρίκης στην ομιλία του στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου.

Μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες , σε μια συγκέντρωση με παλμό και ενθουσιασμό, ο κ.Καρίκης άσκησε ταυτόχρονα κριτική στην απερχόμενη δημοτική αρχή, κάνοντας λόγο για μια χαμένη πενταετία.

Επισήμανε ότι η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι η παράταξη των πολιτών, μια ανεξάρτητη παράταξη που γεννήθηκε μέσα στην κοινωνία.

΄΄Οι δικές μας πόρτες είναι ανοιχτές σε όλους. Ότι και αν ψήφιζαν στο παρελθόν, όποιο κόμμα και αν ψηφίζουν στις εκλογές. Χρίσματα δεν έχουμε ούτε αναζητούμε. Τα χρίσματα τα χρειάζονται μόνο όσοι έχουν εξαρτήσεις, όσοι πιστεύουν ότι οι πολίτες κατευθύνονται, όσοι δεν έχουν παρουσία, δραστηριότητα αλλά και προτάσεις για τη Ρόδο.’’ ανέφερε ο Στράτος Καρίκης.

Επισήμανε ότι η ΝΕΑ ΜΕΡΑ είναι η μοναδική παράταξη που έχει παρουσιάσει πρόγραμμα και αναφέρθηκε στους βασικούς άξονες αυτού του προγράμματος που περιλαμβάνουν :

-Αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους δημότες με το Δήμο να εξυπηρετεί τους πολίτες από το τηλέφωνο ή το διαδίκτυο και  να στέλνει τα πιστοποιητικά ή τα έγγραφα για τα οποία κάνουν αίτηση στο σπίτι τους.

-Εκχώρηση νέων αρμοδιοτήτων αλλά και πόρων στα συμβούλια των δημοτικών κοινοτήτων.

-Καθιέρωση της Ημέρας του Δημότη με το Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους να απαντούν δημόσια στις ερωτήσεις που θα τους θέτουν οι πολίτες .

-Νέο και δίκαιο σύστημα υπολογισμού τελών και υπηρεσιών, ανάλογα με τη χρήση και την επιβάρυνση, κάτι που σημαίνει  μειώσεις για ορισμένες κατηγορίες επαγγελματιών αλλά και για νοικοκυριά.

-Έμφαση στην ποιότητα ζωής με επέκταση της ανακύκλωσης, νέες παιδικές χαρές, ενίσχυση του πρασίνου και αστικές αναπλάσεις.

-Αλλαγή του μοντέλου τουριστικής ανάπτυξης της Ρόδου με μια  μεγάλη και αποφασιστική στροφή στην ποιότητα, επενδύοντας σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού και στην κρουαζιέρα για να προσελκύσουμε επισκέπτες υψηλού εισοδήματος.

‘’Σε αυτές τις εκλογές, συγκρούονται δύο αντιλήψεις. Η μία είναι αυτή που πιστεύει ότι όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται, αυτή  που θέλει το Δήμο Ρόδου ένα κλειστό κύκλωμα για λίγους, με ένα Δήμαρχο απόμακρο που δεν ταυτίζεται με τους πολίτες και την κοινωνία. Η άλλη αντίληψη είναι η δική μας, αυτή που θέλει έναν Ανοιχτό και Δημοκρατικό Δήμο που θα έχει ανοιχτές τις πόρτες του στους πολίτες, με ένα Δήμαρχο με ανθρώπινο πρόσωπο, προσιτό, κοντά στον πολίτη. Γιατί η εμπιστοσύνη των πολιτών κερδίζεται, δεν αγοράζεται.” τόνισε ο Στράτος Καρίκης.

SHARE
RELATED POSTS
02-8341817585161.jpg
Χρ. Σπίρτζης: Το Πάσχα θα πάμε σε όλη την Ελλάδα με νέους αυτοκινητοδρόμους
1557482_10151909930297844_2092844726_n.jpg
Δαιμόνιον Πτολίεθρον, του Μανώλη Δημελλά
Οι πολιτικοί γάμοι στον εκκλησάκι του Απ.Παύλου της Λίνδου, ο φόβος του Οικουμενικού Πατριαρχείου  και η εταιρεία security, του Φώτη Χατζηδιάκου (τ. Δημάρχου Ρόδου )

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.