Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στο Ξενοδοχείο Olymbic Palace οδική σήμανση από την ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου – Σε ποιους αφιερώνεται…

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων (έναντι Σταδίου ΔΙΑΓΟΡΑΣ), «Πηγές Καλλιθέας»

Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ & Λεωφόρος Κρεμαστής

 

Η κα Ελένη Καρύδη, Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου

Οδική σήμανση στο δρόμο μπροστά από το Ξενοδοχείο Olymbic Palace πέτυχε η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου με αφορμή τον διαρκή αγώνα της τα τελευταία 15 χρόνια (2004) για την σύνεση οδηγών πάσης φύσεως οχήματος. Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΥΘΥΤΑ αντιπροσωπεύει τον Δημήτρη Καρύδη, τον γιο της κας Καρύδη τον οποίο τον Φεβρουάριο του 2002 σκότωσε μεθυσμένος οδηγός που ανέβηκε με το οχήματά του σε πεζοδρόμιο της Συγγρού. Ο Δημήτρης ήταν μόλις 19 χρόνων. Επί τόπου υπέκυψε στα τραύματά του και ο στενός φίλος του Δημήτρη που περπατούσε μαζί του. 

Ακολουθεί το μήνυμα της Προέδρου και Ιδρύτριας της ΕΥΘΥΤΑ κας Ελένης Καρύδη για την οδική σήμανση στο Olymbic Palace:

Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α ΡΟΔΟΥ – Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας Η διάβαση στο Olymbic Palace Hotel, αφιερώνεται στη Γερμανίδα Αστυνομικό και στο μικρό που ακρωτηριάστηκε τον προηγούμενο χρόνο και σε όλους τους πεζούς που δεν βρίσκονται κοντά στα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ευχαριστούμε το μέλος της Ε.Υ.ΘΥ.Τ.Α. ΡΟΔΟΥ Θωμά Μητσόπουλο Ergonis Constructions που διέθεσε τις πινακίδες εργοταξιακής σήμανσης και άτομα για την σχεδίαση της διάβασης, το μέλος μας Ιωάννη Σταβλά και Θέμη Καλαμάτα και το Hotel OLymbic Palace. Υπόσχεση μας να συντηρούμε τη διάβαση για να μη ξεχνάμε τα όσα συνέβησαν και να δώσουμε όλοι οι οδηγοί μια υπόσχεση ότι πάντα θα ελέγχουμε το δρόμο όταν οδηγούμε.

SHARE
RELATED POSTS
10392588_641221322646411_639374329633812692_n.jpg
Αφού κι ο Μακιαβέλλι φοράει κοστούμι, του Κωνσταντίνου Καραγιαννόπουλου
«Τι έγινε λοιπόν στην Κερατέα;», του Κώστα Αρβανίτη
3744038c-8318-4c25-ae2e-129528baad52.jpg
Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την παρουσίαση της υποψηφιότητας της Ρόδου ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.