Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στους 13 Δήμους της χώρας ο Δήμος Ρόδου για την υλοποίηση του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»-Δηλώσεις συμμετοχής έως 19 Οκτωβρίου

Πρόσκληση για εύρεση κατοικιών για το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»

Πρωτοπορώντας ο Δήμος Ρόδου με την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής κ. Άννα Ζωάννου και το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών με πρόεδρο τον κ. Φιλήμονα Νικολάου βρίσκεται ανάμεσα στους 13 Δήμους της χώρας που θα υλοποιήσουν το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» του Υπουργείου Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται οικίες, προκειμένου 20 νοικοκυριά άστεγων  συμπολιτών μας που βρίσκονται σε κατάσταση ακραίας φτώχειας και αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες να στεγαστούν.

Συγκεκριμένα, για 14 μήνες το πρόγραμμα «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» διαθέτει μέρος του προϋπολογισμού του για την εξόφληση των ενοικίων σύμφωνα με τα μέλη του νοικοκυριού.

Ειδικότερα:

Για μονοπρόσωπο νοικοκυριό καταβάλλεται ενοίκιο έως το ποσού των 180 ευρώ μηνιαίως και αναζητούνται 6 γκαρσονιέρες προς ενοικίαση.

Για δύο μέλη καταβάλλεται ενοίκιο έως του ποσού των 240 ευρώ μηνιαίως και αναζητούνται 5 κατοικίες με ένα ή δύο υπνοδωμάτια προς ενοικίαση.

Για τρία μέλη και πάνω καταβάλλεται ενοίκιο έως του ποσού των 300 ευρώ μηνιαίως και αναζητούνται 9 κατοικίες με δύο και πάνω υπνοδωμάτια προς ενοικίαση.

Όσοι επιθυμούν να διαθέσουν κατοικία προς ενοικίαση, της οποίας το ενοίκιο θα εξοφλείται από το πρόγραμμα, σας ενημερώνουμε ότι θα γίνονται αιτήσεις στα γραφεία της Διεύθυνσης της Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας στην οδό Ερυθρού Σταυρού 12Α, έως την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018. Για περαιτέρω διευκρινήσεις, καλέστε την κα Ευστρατία Βαμβούρη στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας με αριθμό 2241044740 (εσωτ. 740).


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“Φθινοπωρινή Ιστορία” του Αλεξέϊ Αρμπούζωφ – Μια τρυφερή παράσταση στο Κινηματοθέατρο “ΡΟΔΟΝ”
Στο νοσοκομείο της Ρόδου βρίσκεται το 10ο μηχάνημα αξίας 55 χλδ ευρώ από τη δομή “Η Ρόδος για τη Ζωή”
Για το Αεροδρόμιο της Ρόδου, του Νίκου Γερονικόλα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.