Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Κόκκινος

Spread the love

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου  κ. Χαράλαμπος Κόκκινος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα στις 3.1.2019 το πρωί. Ανταλλάχθηκαν ευχές για το νέο έτος 2019 και ο κ. Χ. Κόκκινος ενημέρωσε για ζητήματα που απασχολούν τους νησιώτες μας και συζητήθηκαν δράσεις και ενέργειες για την αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας.

Ο Π.τ.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος έχει προγραμματίσει να περιοδεύσει στα ακριτικά νησιά της Δωδεκανήσου στους πρώτους μήνες του 2019 και θα μεταβεί στη Σύρο μεθαύριο για τον εορτασμό των Θεοφανείων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χ. Κόκκινος επέστρεψε χθες βράδυ 3.1.2019 στη Ρόδο και σήμερα 4.1.2019 θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με τα στελέχη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Δωδεκανήσου και επικοινωνία με τις αρχές της Δωδεκανήσου για εξέταση ενεργειών και ετοιμότητας του κρατικού μηχανισμού ενόψει της παρατεταμένης κακοκαιρίας που επικρατεί στη χώρα και στα Δωδεκάνησα.

 

SHARE
RELATED POSTS
Η πανδημία ως ευκαιρία, του Δρ Βασίλειου Μαστρογιάννη
Έτσι είναι ο Φασίστας. Υπερασπιζόμενος τον Θράσο Αβραάμ, του Κώστα Αρβανίτη
Α ρε γλέντια στο Καστρί!, του Χρήστου Μαγγούτα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.