Πόρτα στην Πολιτική

Στις 10:30 η συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου -Στις 12:00 η συνέντευξη του προέδρου των ΑΝΕΛ

Spread the love

Το μέλλον της συγκυβέρνησης αναμένεται να κριθεί στη σημερινή συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο, στις 10.30 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, μετά τη χθεσινή ιστορική επικύρωση από τη Βουλή των Σκοπίων της αλλαγής του Συντάγματος, στη βάση της Συμφωνίας των Πρεσπών.Ακολούθως, στις 12.00 το μεσημέρι, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου από το ξενοδοχείο Royal Olympic (Αίθουσα Attica).

O πρωθυπουργός έχει καταστήσει σαφές σε τηλεοπτική του συνέντευξη προ ημερών ότι αν ο κυβερνητικός εταίρος άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση, θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.

Το tweet Πάνου Καμμένου, ότι θέμα εμπιστοσύνης δεν υπάρχει εκτός αν συνδεθεί με τη Συμφωνία των Πρεσπών, έδειξε ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κινείται στη θέση που εξέφρασε στο τελευταίο υπουργικό Συμβούλιο ότι δεν θα στηρίξει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Για ήττα του εθνικισμού που ανοίγει το δρόμο της ειρήνης κάνουν λόγο κυβερνητικά στελέχη μετά την ψήφιση της Συμφωνίας από τη Βουλή της ΠΓΔΜ με 81 ψήφους.

Τη σταθερή διαφωνία του για τη Συμφωνία των Πρεσπών, δήλωσε πως εξέφρασε και στην Άνγκελα Μέρκελ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στο Συνέδριο της Δράσης.

Τις πολιτικές εξελίξεις μετά την υπερψήφιση των συνταγματικών αλλαγών στη γειτονική χώρα σχολιάζουν τα κόμματα της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

ΕΡΤ

SHARE
RELATED POSTS
Είναι το επάγγελμα των Αστυνομικών επικίνδυνο;, του Δρ Βασίλη Μαστρογιάννη
Dallas! (έγινε), του Γιώργου Σαράφογλου
Χώρα σε κώμα, οι καιροσκόποι «νέο» κόμμα, πού ‘σαι ακόμα, του Πάνου Μπιτσαξή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.