Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στις Αστυνομικές Υπηρεσίες στην Κω ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου

Spread the love

Επίσκεψη στις Αστυνομικές Υπηρεσίες στην Κω πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου όπου  συναντήθηκε με Διοικητές, Αξιωματικούς, μελή και συναδέλφους συνδικαλιστές

 Χθες, Παρασκευή (7 Φεβρουαρίου 2020), ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αναστάσιος ΖΗΦΟΣ, ευρισκόμενος για υπηρεσιακούς λόγους στην Κω, επισκέφτηκε τις Αστυνομικές Υπηρεσίες του εδρεύουν στο νησί.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί αρχικά με τον Διευθυντή  της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικό Διευθυντή κ. Ευάγγελο ΠΙΠΕΡΗ.

Ακολούθως, συναντήθηκε με τους Διοικητές και Αξιωματικούς των Αστυνομικών Τμημάτων  Κω, Ηρακλειδών, Αερολιμένα, του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α., του Τμήματος Ασφαλείας και του Τμήματός Τροχαίας.

Επίσης, συνομίλησε με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βόρειας Δωδεκανήσου με τους οποίους αντάλλαξε απόψεις επί συνδικαλιστικών θεμάτων.

Κατά τις επισκέψεις – συναντήσεις συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τόσο το αστυνομικό προσωπικό όσο και την τοπική κοινωνία και είναι άμεσα συνυφασμένα με το επίμαχο πρόβλημα της διαχείρισης του μεταναστευτικού προβλήματος.

 

SHARE
RELATED POSTS
Το λάθος του κου Φώτη Χατζηδιάκου και ο Δήμος Ρόδου, της Τζίνας Δαβιλά
73037_106124846121363_1633126_n-2yhtpitlpqco7xhstg2scg.jpg
Ευχές από τον πρόεδρο των Πηγών Καλλιθέας κ. Γιάννη Κούρτη
Σύμη: η Πυργοδέσποινα της Δωδεκανήσου, της Τζίνας Δαβιλά [160 φωτό]

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.