ΕΥ ΖΗΝ Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Στη Ρόδο η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος του “Greek City Times” Αλεξία Αμβράζη – Φιλοξενία/Ξενάγηση: Δήμος Ρόδου

Spread the love

Με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Ρόδου κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου

Εντυπωσιάσθηκε από τη Ρόδο η δημοσιογράφος του “Greek City Times” και blogger κα Αλεξία Αμβράζη.

 Με άρθρα της στο site “Greek City Times” για την ιστορία και τον πολιτισμό της Ρόδου και με πολλές αναρτήσεις στα social media για τη Μεσαιωνική Πόλη, τις φυσικές ομορφιές του νησιού και τη φιλοξενία των κατοίκων, ολοκληρώθηκε η τετραήμερη επίσκεψη στη Ρόδο, της διαπρεπούς Ελληνοαμερικανίδας δημοσιογράφου και blogger κας Αλεξίας Αμβράζη.

Γνωστή δημοσιογράφος η κα Αμβράζη κυρίως από άρθρα της σε ιστοσελίδες τουριστικού ενδιαφέροντος και ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, τόσο στο δικό της site το www.greekcitytimes.com, το ηλεκτρονικό περιοδικό με άρωμα Ελλάδας που απευθύνεται κυρίως σε ξένους αλλά και Έλληνες απόδημους από την Αυστραλία και την Αμερική, αλλά και από τη συνεργασία της με την εφημερίδα Καθημερινή για το ταξιδιωτικό ένθετο “Greece is” και άλλα ταξιδιωτικά sites – blogs της Αυστραλίας και της  Αμερικής.

Εντυπωσιάσθηκε από τα αξιοθέατα του νησιού, την Ακρόπολη της Ρόδου, τη Λίνδο, θαύμασε το μεγαλείο που εκπέμπει το μοναδικό παγκοσμίως Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Unesco η Μεσαιωνική Πόλη, γεγονός που έχει καταγραφεί στις αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και που είδαν δεκάδες χιλιάδες followers της σε όλο τον κόσμο.

Επισκέφθηκε τη Λαχανιά, τον όρμο της Απολλακιάς που είναι περιοχή Natura, συνοδευόμενη από το έμπειρο στέλεχος της Διεύθυνσης Τουρισμού κ. Βλάση Φακιόλη, ο οποίος την ξενάγησε καθ΄ όλη την παραμονή της στο νησί.

Δοκίμασε τα τοπικά φαγητά και πήρε μαζί της παραδοσιακά προϊόντα, προσφορά επιχειρηματιών της Ρόδου. Η κα Αλεξία Αμβράζη διέμενε στο  ξενοδοχείο Hermes ως καλεσμένη της κας Λη και του κ. Βασίλη Μηναϊδη που είναι προσωπικοί της φίλοι.

Τις εμπειρίες της από τη Ρόδο και τις εντυπώσεις που απεκόμισε από το τετραήμερο ταξίδι της στο νησί, τις μοιράσθηκε ήδη με τους 160.000 χιλιάδες followers της στη σελίδα του facebook και άλλα social media.

Εξέφρασε δε τις θερμές της ευχαριστίες στην αντιδήμαρχο Τουρισμού, Διεθνούς Προβολής και Αποδήμων Ροδίων κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου για τη συνδρομή του Δήμου Ρόδου, τη στήριξη και τη ζεστή φιλοξενία, καθώς και στη διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού κα Βεατρίκη Σέρβου, τον προϊστάμενο του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης κο Κώστα Χατζίκο και την προϊσταμένη του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Τουρισμού κα Ειρήνη Χατζηνικολάου.

Στο ταξίδι της κας Αλεξίας Αμβράζη συνέβαλαν τα μέγιστα και τοπικοί επιχειρηματίες και συγκεκριμένα: το ταξιδιωτικό γραφείο Kariba Travel, η Ναυτική Εταιρεία Αιγαίου Sea Dreams, η εταιρεία Natura Rodos – Σταύρος Γεώργιος Κάλλας Ο.Ε.,  η εταιρεία κρασιών Ν. Τατάκης ΑΕ και το  Auvergne Cafe – Κατάλυμα  Ωβέρνη- ΜΙΚΕ.

 

SHARE
RELATED POSTS
Ευχαριστήριο: η Δωδεκανησιακή Μέλισσα εκφράζει ευγνωμοσύνη και τιμά το Συμιακό θέατρο
Μαχητής Ταλιμπάν, του Δημήτρη Μεσσίνη
21616443_1482102575239409_8642167086224893128_n.jpg
7η Έκθεση Παλαιού Αυτοκινήτου & Μοτό Ρόδου στο Casino Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.