Αθλητικά/Αθλητισμό

Στην ανωτάτη σχολή των στοιχημάτων…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας).  Εντός πακέτου:  Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

PARADISE SPA & GYM-ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ (FULL PACK): 150 ΕΥΡΩ

Με το που έληξαν αργά χθες τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, μού τηλεφώνησε ένας φίλος μανιώδης (για την ακρίβεια σεσημασμένος) με την…παρακολούθηση των αγώνων στα στοιχήματα και «καθηγητής» στην ερμηνεία κάποιων σκορ που το άκουσμά τους οδηγεί ζύμωση… Και τι μου είπε ο αθεόφοβος; Ότι σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το κουπόνι του Σαββατοκύριακου, βρήκε τρία παιγνίδια, το χρονικό των οποίων πρέπει να πρόσφερε σε πονηρούς παίκτες αρκετό παραδάκι. Και –δυστυχώς- τα δύο από τα τρία ανήκουν στον ελληνικό ποδοσφαιρικό Γαλαξία που όσο και αν τού ξορκίζουν οι υπεύθυνοι την διαφθορά, η ομίχλη της δεν αφήνει να περιθώρια να φανεί ηθική…Εχοιυμε και λέμε:

Το πολύ χρήμα βρίσκεται εκεί όπου δεν είναι δυνατό να το προβλέψει ένας «νορμάλ» παίκτης και να το εξηγήσω. Είχαμε –χθες- το ματς Βόλος-Πανιώνιος. Νίκησε ο γηπεδούχος με ανατροπή 2-1 (έχανε στο πρώτο μέρος). Διαβάζοντας τα ‘ψιλά γράμματα’ του χρονικού, ο φίλος μου ανακάλυψε μια απόδοση που πλήρωνε σαράντα προς ένα, αν ο παίκτης είχε ποντάρει (σε ξένη εταιρία βεβαίως…) δέκα κόρνερ υπέρ του Πανιωνίου ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ. Τόσα πήρε, συν ΕΝΑ στην επανάληψη, διάστημα στο οποίο…κατέρρευσε!

Θα μου πείτε, ο αγώνας δεν υπολογιζόταν από την ελληνική εταιρία στοιχημάτων. Σωστό, Διότι ο ΟΠΑΠ δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα!

Τι άλλο διέγνωσε ο φιλαράκος μου; Ότι στην Δράμα, η πανίσχυρη εκεί Δόξα προηγήθηκε στο α’ αλλά ηττήθηκε στο τέλος από τον Εργοτέλη, με ανατροπή. Το κακό «τρίτωσε» με έναν αγώνα στην Ιταλία, όπου ο άσσος, πλήρωνε πενταροδεκάρες, αλλά προέκυψε ανατροπή. Πρόκειται για το…σούπερ ντέρμπι της Ρόμα με την Σπαλ, που έληξε 3-1 με χαρακτηριστική άνεση, αλλά στο β’ μέρος,. Ξέρετε γιατί; Διότι ένας απρόσεκτος μπαγάσας Ρωμαίος στο τ ε λ ε υ τ α ί ο  λεπτό του π ρ ώ τ ο υ  ημιχρόνου υπέπεσε σε πέναλτι με το οποίο το γκραν αουτσάϊντερ προηγήθηκε. Και σε αυτόν τον αγώνα τα έξι κόρνερ που κέρδισε η Ρόμα στο πρώτο 45λεπτο, στοιχειοθετούσαν γερό μερίδιο κερδών.

Θα αναρωτηθείτε τι νόημα έχουν όλα όσα διαβάσατε;

Σωστή ερώτηση, αφού ΟΛΟΙ ΜΑΣ είμαστε υπέρ του ωραίου ποδοσφαίρου (αλλά ας προσέχαμε!)

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Τρίποντα με παρανέργειες… , του Γιώργου Αρκουλή
Τι συμβαίνει στην Ριζούπολη;, του Γιώργου Αρκουλή
Ο ΑΝΤ1 σνομπάρει το ποδόσφαιρο…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.