Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Στέφανος Κυριαζής: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία που χαράξαμε”

Spread the love

«Ακούραστος συνεργάτης απ’ όλες τις θέσεις ευθύνης που ανέλαβε με ιδιαίτερη αγάπη για την Καλλιθέα και το Φαληράκι και με πλούσια συνδρομή στις δράσεις όλων Αθλητικών και Πολιτιστικών Συλλόγων του νησιού, προδιαγράφει την υλοποίηση των στόχων που θέτουμε για την επόμενη θητεία.

Στέφανο Κυριαζή σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ «Βάλαμε τον πήχη ψηλά σε μια περίοδο δύσκολη για τον τόπο μας. Αγγίξαμε όλα τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας μας. Αυτή η Δημοτική Αρχή διεκδίκησε και συγκρούστηκε με μοναδικό μέλημα, αυτός ο ιερός τόπος να προχωρήσει μπροστά. Δεσμευόμαστε για την ολοκλήρωση των στόχων που τέθηκαν και προχωρούμε  με τον Δήμαρχό  μας την επιτυχημένη πορεία που χαράξαμε. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος την εκπλήρωση των υποσχέσεών μας και θα εργαστούμε ακούραστα για το καλό του νησιού μας».

Με εκτίμηση,

Στέφανος Κυριαζής

▸Βιογραφικό

O Στέφανος Κυριαζής , γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο και συγκεκριμένα στο χωριό των Καλυθιών. Από πολύ μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την οικογενειακή επιχείρηση. Είναι παντρεμένος με την Σεβαστή Μυλωνά. Από το 2002 και έπειτα, ασχολήθηκε με την πολιτική και τα κοινά, συμμετέχοντας στο Δήμο της Καλλιθέας. Το 2014 αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος στο Δήμο της Ρόδου, όπου θέτει σε εφαρμογή συντονισμένες και ουσιαστικές παρεμβάσεις στο σύνολο των κοινόχρηστων χώρων πρασίνου του νησιού, με στόχο τον καλλωπισμό και την ανάδειξή τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πολύφωτογραφημένη «Γιγάντια Ανθοδέσμη» της τάφρου που κοσμεί την είσοδο της Μεσαιωνικής Πόλης.  Από το 2017 έως και σήμερα εκτελεί χρέη Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου − Δ.Ο.Π.Α.Ρ, με κύριο στόχο να προωθήσει τα ιδεώδη του πολιτισμού και του  αθλητισμού καθώς  και των ίσων ευκαιριών για άθληση και ψυχαγωγία, για κάθε πολίτη του νησιού της Ρόδου.  Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών Final Four 2017-2018, που φιλοξενήθηκε και ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Δήμο Ρόδου καθώς και η υλοποίηση πλήθους πολιτιστικών εκδηλώσεων, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα για την έως τώρα επιτυχημένη θητεία του ως Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και επιβεβαιώνουν την αδιάκοπη επιδίωξη για την ανάπτυξη αθλητικών, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #StefanosKiriazis

 

SHARE
RELATED POSTS
Τσαμπίκα Μάκρα: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την εντιμότητα, αποτελεσματικότητα, αμεσότητά του”
Μια πρακτική λύση για ένα όχι και τόσο σοβαρό πρόβλημα, του Κωστή Α.Μακρή
Νοητικές άγκυρες και ιστορικά αξιώματα, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.