Ανοιχτή πόρτα

Σπάνιες Γαίες και το «πουλί» του Ζελένσκι! – The Art of the “Deal”!, του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη. George Sarafoglou is a political cartoonist and businessman. He lives in New York City.

Σήμερα Παρασκευή ο Τραμπ θα υποδεχθεί τον Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο για την υπογραφή της συμφωνίας που θα δίνει στην Αμερική την εκμετάλλευση του 50% των Σπάνιων Γαιών της Ουκρανίας για μερικές δεκαετίες.

Δυστυχώς οι Ουκρανοί βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και οι επιλογές τους είναι από περιορισμένες μέχρι ανύπαρκτες στο να μπορέσουν να διαχειριστούν το μέλλον τους.

Η τράπουλα είναι σημαδεμένη γιατί είναι «πολλά τα λεφτά» και θα φάνε πολλοί…Αμερικάνοι, Ρώσσοι και αρκετοί Ευρωπαίοι.
Καημένη Ουκρανία…καημένε κόσμε.

 

SHARE
RELATED POSTS
Kostis A. Makris
Η μεταμφίεση των παιδιών δεν είναι καθόλου για γέλια, του Κωστή Α. Μακρή
Γιάννης Μανιάς: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου μας”
Ο “Βιασμός” της Αγίας Σοφίας και η γλυκανάλατη Ευρώπη, του Νίκου Βασιλειάδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.