ΕΥ ΖΗΝ

Σεπτέμβριος 2019 αστρολογικές προβλέψεις, της Αλεξάνδρας Καρακοπούλου

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Αλεξάνδρα Καρακοπούλου

Κριός

 Νέα ξεκινήματα!

Ο Σεπτέμβρης μπαίνει δυναμικά και δεν θυμίζει και τόσο πολύ ανέμελο καλοκαιράκι, παρορμητικέ μου Κριέ. Επιστροφή στην ρουτίνα, στις δουλειές, στην καθημερινότητα και σε όλα αυτά που απαρτίζουν την ζωή σε όλες της τις εκφάνσεις. Οι έντονες όψεις στην Παρθένο σε βάζουν σε τάξη θέλεις δεν θέλεις. Τα επαγγελματικά αλλά και τα θέματα υγείας βρίσκονται στο προσκήνιο. Μπορεί να θέλεις να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου, να ξεκινήσεις γυμναστήριο και να ασχοληθείς εντατικά με την διατροφή σου. Με τον δυναμικό Άρη στην Παρθένο οι έντονες συζητήσεις δεν λείπουν. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία βέβαια και έτσι εμπόδια και καθυστερήσεις φεύγουν και σου κάνουν την ζωή πιο εύκολη. Από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη μπαίνουν στον διπλωματικό Ζυγό και έτσι οι διαπροσωπικές σχέσεις έχουν τη τιμητική τους. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ και έχει την τάση να εξιδανικεύει τις καταστάσεις. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό μπορεί και να αλλάξει τα δεδομένα και να σηματοδοτήσει νέα ξεκινήματα στα προσωπικά σου.

Ταύρος

 Ένας γλυκός μήνας.

Φαίνεται πως ο Σεπτέμβρης τονίζει την παραγωγικότητά αλλά και τον ερωτισμό σου, σταθερέ μου Ταύρε. Με τις πολλαπλές όψεις στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα το φως που πέφτει στον 5ο ηλιακό Οίκο, το σπίτι των παιδιών, των χόμπι, του φλερτ, του ερωτισμού και της χαράς της ζωής ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και έτσι ότι είναι „άχρηστο“ και τοξικό είναι καιρός να φύγει και να σου αδειάσει την γωνιά. Ο μήνας αυτός είναι ιδανικός για καινούργια ξεκινήματα στα επαγγελματικά. Μην ξεχνάς όμως πως ο απρόβλεπτος Ουρανός συνεχίζει την „εδραίωσή“ του στο ζώδιό σου και φέρνει ξαφνικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα γι αυτό „το νου σου“. Άτομα που έχεις να δεις καιρό έρχονται στον δρόμο σου και οι συζητήσεις αποκτούν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Από τα μέσα του Σεπτέμβρη και μετά ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη μπαίνουν στον διπλωματικό Ζυγό και έτσι τα φλερτ και οι κατακτήσεις δίνουν και παίρνουν. Προσοχή σε εξαπατήσεις και αυταπάτες σε όλα τα επίπεδα, αλλά ιδιαιτέρως στα οικονομικά. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ και σε κάνει ιδιαιτέρως ρομαντικό και τρυφερό. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό δίνει ευκαιρίες εργασίας και αλλαγές στην καθημερινότητα … όλα προς το καλύτερο. Προσοχή στην διατροφή και στα περιττά κιλά.

 Δίδυμοι 

 Καινούργια δεδομένα.

Η ενέργεια του Σεπτέμβρη έχει ήδη γίνει αισθητή, επικοινωνιακό μου Διδυμάκι. Όλοι οι πλανήτες κάνουν δυναμική την εμφάνισή τους και έτσι κινητοποιούνται όλα τα επίπεδα. Ανακαινίσεις, οικογενειακά θέματα, αγορά ενός ακινήτου, συμβόλαια, καινούργιοι ρόλοι ζωής. Μην το παρακάνεις όμως, προσοχή. Τα προσωπικά περνούν και αυτά τα σκαμπανεβάσματά τους, αλλά με τον επικοινωνιακό Ερμή και την αισθησιακή Αφροδίτη στον γοητευτικό Ζυγό, αυτά τα όμορφα χαρακτηριστικά σου τονίζονται ιδιαίτερα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να λυθούν παρεξηγήσεις σε σχέσεις και να μπούν νέες βάσεις. Το μόνο αρνητικό „σύννεφο“ σε πλανητικό επίπεδο είναι το τετράγωνο του τυχερού Δία και του σκοτεινού Ποσειδώνα που σε σπρώχνει σε εξαπατήσεις, ψέματα και μυστικά. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ ρίχνει φως σε μπερδεμένες καταστάσεις και σε γεμίζει αντιφατικότητα, γι αυτό καλό θα ήταν να πάρεις τις αποστάσεις σου. Δεν χρειάζεται να λύσεις και τα προβλήματα των άλλων. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σου χαρίζει αισιοδοξία και καλή ενέργεια, κάτι που σου δίνει τα καταλληλότερα εφόδια για έναν παραγωγικό Οκτώβρη.

Καρκίνος 

Βίος και πολιτεία.

Ευαίσθητό μου Καρκινάκι, ακόμη δεν μπήκε καλά καλά ο μήνας και έχεις πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Με τις αλλεπάλληλες πλανητικές όψεις στην οργανωτική Παρθένο, στον 3ο Οίκο, το σπίτι της επικοινωνίας και των σύντομων μετακινήσεων, οι προτάσεις και οι δραστηριότητες διακατέχονται η μια την άλλη. Προσοχή όμως, μην το παρακάνεις γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα και ένα burn out βρίσκεται ήδη προ των πυλών. Το σπίτι και η οικογένεια είναι θέματα που θα συνεχίζουν να σε απασχολούν και αυτόν τον μήνα. Κληρονομικά, έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις, ίσως και μια μετακόμιση, είναι όλα μέσα στο πρόγραμμα. Η δύσκολη πλανητική όψη είναι το τετράγωνο του τυχερού Δία και του σκοτεινού Ποσειδώνα που σε σπρώχνει σε εξαπατήσεις, ψέματα και μυστικά για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Προσοχή σε άτομα του κοντινού σου κύκλου… Ευτυχώς, ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη βρίσκονται στον γοητευτικό Ζυγό και απαλύνουν με τον τρόπο τους το εκρηκτικό σκηνικό. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ σε κάνει πιο ρομαντικό. Μπορεί και να προκύψει ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό ευνοεί ότι έχει να κάνει με τα θέματα του σπιτιού ή ακόμη και μια συγκατοίκηση.

Λέων 

 Αισιοδοξία!

 Σίγουρα το καλοκαίρι που μας πέρασε δεν ήταν και το καλύτερο, λαμπερό μου Λιοντάρι. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ήταν πολλά, αποφάσεις, συνειδητοποιήσεις, ποιον κρατάς και ποιον αφήνεις, όλα τα θέματα έμοιαζαν με ένα τεράστιο δύσβατο βουνό. Ήρθε επιτέλους η ώρα για να τα βάλεις όλα κάτω και να τακτοποιήσεις τόσο την επαγγελματική σου κατάσταση όσο και την καθημερινότητά σου. Με την εύνοια των πολλαπλών πλανητικών όψεων στην Παρθένο, κάνε σχέδια και οργανώσου… θα τα καταφέρεις. Μην φοβηθείς τα έξοδα, αφού ότι έχεις βάλει στόχο πραγματοποιείται. Η ευκαιρία είναι τώρα! Ο 5ος Οίκος, το σπίτι του έρωτα, των παιδιών και της δημιουργίας φωτίζεται από τον τυχερό Δία, αλλά μην ξεχνάς και τις εξαπατήσεις που κρύβονται πίσω από μεγάλες υποσχέσεις. Άκουσε κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου και πάρε τις συμβουλές τους, αφού είναι πολύ πιθανό πως θα σε σώσουν από κακοτοπιές. Στο τέλος του μήνα φαίνεται πως η επαγγελματική επιτυχία είναι δεδομένη. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ ρίχνει φως στα οικονομικά και ίσως το άγχος να αυξηθεί για λίγο, αλλά δες την θετική του πλευρά… κάνε οικονομία. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σε κάνει πιο χαρούμενο και ευδιάθετο και φέρνει καινούργια ενδιαφέροντα πρόσωπα στην ζωή σου.

Παρθένος

Πλανητικά δώρα!

Αυτός ο μήνας σου πάει ιδιαίτερα, οργανωτικέ μου Παρθένε. Είναι τα αστρολογικά σου γενέθλια, αλλά όχι μόνο αυτό. Οι αλλεπάλληλες πλανητικές όψεις ευνοούν όλους τους τομείς της ζωής σου. Δύσκολα θα πάνε τα πράγματα στραβά αφού θα καταφέρνεις να ξεπεράσεις οποιαδήποτε δυσκολία σου παρουσιαστεί. Ερωτισμός, λάμψη, μαγνητισμός… όλα τα φώτα πέφτουν πάνω σου! Εκμεταλλεύσου αυτή την φοβερή συγκυρία. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες και συζητήσεις με ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τις επιθυμίες σου, να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και τις ιδέες. Μετά τα μέσα του Σεπτέμβρη θα σε απασχολήσουν τα οικονομικά σου και ίσως να χρειαστείς λεφτά. Προσοχή στις εξαπατήσεις όμως, αφού το τετράγωνο του τυχερού Δία και του σκοτεινού Ποσειδώνα δεν ευνοεί σε αυτές τις περιπτώσεις. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ, φέρνει έρωτα και το συναίσθημα αποκτάει μια ένταση που ίσως να σου πάρει τα μυαλά. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σου φέρνει τύχη σε ότι νέο ξεκίνημα και ίσως έσοδα από καινούργιες πηγές!

 

 Ζυγός 

Υπαρξιακό ζήτημα.

Ο μήνας Σεπτέμβρης αναμένεται έντονος, διπλωματικέ μου Ζυγέ. Οι αλλεπάλληλες όψεις στο οργανωτικό ζώδιο της Παρθένου, στον 12ο Οίκο, το σπίτι του παρασκηνίου και του υποσυνείδητου, τονίζει την εσωτερικότητά σου, τις κρυφές σου σκέψεις, την απομόνωση και τα όνειρα. Μπορεί να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να αποξενωθείς από όλους και από όλα, την βαβούρα, τους ανθρώπους για να βρεις τα πατήματά σου. Μείνε μακριά από οτιδήποτε κρυφό αφού μπορεί να σκάσει σαν βόμβα και να μετρήσεις θύματα. Το τετράγωνο του τυχερού Δία με τον σκοτεινό Ποσειδώνα ωθεί σε εξαπάτηση και ουτοπικές προσδοκίες. Προσοχή! Οι οικογενειακές σχέσεις δεν περνούν εύκολα και ίσως έχει αρχίσει να σε κουράζει αρκετά όλο αυτό το σούσουρο που γίνεται γύρω από το όνομά σου. Γιατί να πρέπει να πείσεις τους άλλους για κάτι που δεν είσαι; Ψυχραιμία. Από το μισά του μήνα και μετά ευνοείσαι από τον επικοινωνιακό Ερμή, την αισθησιακή Αφροδίτη και τον λαμπερό Ήλιο και σου χαρίζουν αισιοδοξία και χαμόγελο. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ μπορεί να σου φέρει θέματα υγείας στο προσκήνιο και έτσι καλό θα ήταν να προσέχεις λίγο παραπάνω τον ύπνο και την διατροφή σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σου φέρνει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις και στην καθημερινότητά σου.

Σκορπιός 

 Να η ευκαιρία!

Συλλογικότητα, ομάδες, κοινωνικότητα, φίλοι, δράσεις, παρουσία, εξωστρέφεια είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του Σεπτέμβρη, μυστικοπαθή μου Σκορπιέ. Ευχάριστες υποχρεώσεις και κοινωνικά γεγονότα, προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείς, όλα αυτά δεν σε αφήνουν να „κρυφτείς“ ούτε λεπτό. Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να βγείς, να κινηθείς σε καινούργιους κύκλους, να συμμετάσχεις σε εκδηλώσεις, να ανταλλάξεις απόψεις και να είσαι πιο πολύ έξω παρά μέσα. Ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς βέβαια μπορεί και να προκύψει και κάποιο φλερτ… Ο 11ος Οίκος σου, το σπίτι της κοινωνικότητας, της φιλίας και των ομάδων ενεργοποιείται, όπως και ο τομέας των ευχών και των ονείρων σου. Κάνε την πιο μεγάλη σου ευχή και θα τρελαθείς σαν την δεις να πραγματοποιείται. Προσοχή όμως στα οικονομικά, αφού καλό θα ήταν να προσέξεις τις εξαπατήσεις και τις άδειες υποσχέσεις. Βάλε στην άκρη τα ροζ γυαλιά και κρατήσου στο έδαφος όσο πιο πολύ μπορείς. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ σε φέρνει κοντά με αγαπημένους σου, με την αγάπη σου, καθώς γεφυρώνει το όποιο χάσμα και γιατρεύει τις πληγές. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σε ωθεί να κάνεις μυστικές κινήσεις έτσι ώστε να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου. Αυτό το φεγγάρι σου στέλνει ευκαιρίες… άρπαξέ τις από τα μαλλιά.

Τοξότης 

 Δεν το βάζουμε κάτω!

Ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας αρκετά σημαντικός και νευραλγικός, όπως όλη η χρονική περίοδος άλλωστε, τυχοδιωκτικέ μου Τοξότη. Παρά την αλλεπάλληλη έντονη πλανητική δραστηριότητα, δεν κυλούν τα πράγματα τόσο καλά όσο θα φανταζόσουν. Χάνεις τον έλεγχο, δυσκολεύεσαι να συγκεντρωθείς, βιάζεσαι και ενθουσιάζεσαι χωρίς να σκεφτείς αν θα έπρεπε ή όχι. Το τετράγωνο του τυχερού Δία και του σκοτεινού Ποσειδώνα ενεργοποιείται και οι καταστάσεις αποκτούν ένα „πέπλο“ εξαπάτησης, μυστηρίου και λάθος επιλογών. Προσοχή στις απογοητεύσεις και στα επαγγελματικά „κόλπα“. Μην ανησυχείς όμως, προς το τέλος του μήνα φτιάχνει το κλίμα και κάποιες νέες γνωριμίες σώζουν την κατάσταση σταδιακά. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ δημιουργεί εντάσεις στα οικογενειακά, στα επαγγελματικά και έτσι οι διαπληκτισμοί φτάνουν στο αποκορύφωμά τους. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να κρατήσεις για άλλη μια φορά την ψυχραιμία σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό όμως σε βοηθάει να πάρεις ανάσα και μέσα από καινούργιες γνωριμίες βλέπεις την ζωή με ένα άλλο μάτι.

Αιγόκερως 

 Σε ετοιμότητα!

 Ο φιλικός αυτός μήνας Σεπτέμβρης, σε ευνοεί σε πολλά επίπεδα, εργασιομανή μου Αιγόκερε. Ο 9ος Οίκος, το σπίτι των μακρινών προορισμών, της εξέλιξης και της ανώτερης μόρφωσης φωτίζεται… Ταξίδια, μόρφωση, εμπειρίες και άνοιγμα των οριζόντων σου. Ιδέες, προοπτική, καλή ενέργεια και αλλεπάλληλες θετικές πλανητικές όψεις, όλα αυτά σε ωθούν στο να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου έναν προς έναν. Ο πλανήτης των μαθημάτων ζωής Κρόνος επιστρέφει στην ορθή του πορεία και έτσι τα εμπόδια καταρρίπτονται με επιτυχία. Οι δρόμοι ανοίγουν και όσο διοχετεύεις την ενέργειά σου σωστά τα αποτελέσματα είναι θεαματικά. Μετά τα μέσα του μήνα τα θέματα καριέρας, κύρους, κοινωνικής θέσης και δημόσιας εικόνας θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Δεν σε πολυνοιάζει η γνώμη των άλλων αλλά με την βοήθεια ανθρώπων κλειδιών κάνεις το επόμενο σημαντικό βήμα. Προσοχή όμως, γιατί πίσω από όλα αυτά κρύβεται και το αντάλλαγμα … Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ και εσύ νιώθεις έντονη την ανάγκη να είσαι κοντά με τους αγαπημένους σου. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σου ανοίγει καινούργιους δρόμους επαγγελματικούς αλλά μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα.

 Υδροχόος 

Ψάξε και θα το βρείς.

Οικονομικά θέματα σε απασχολούν αρκετά αυτόν τον μήνα, άερινέ μου Υδροχόε.  Οι αλλεπάλληλες πλανητικές όψεις σου χαρίζουν μια έντονη διάθεση για να κοιτάξεις λεπτομερώς τα θέματα που σε απασχολούν. Μπορεί και να ζητήσεις δάνειο από κάποιον ή να σου ζητηθούν λεφτά…προσοχή! Τα κληρονομικά ζητήματα και τα φορολογικά έρχονται στην επιφάνεια και ζητούν επίλυση. Ο απρόβλεπτος Ουρανός σου δημιουργεί μια μικρή συναισθηματική δυσφορία και σε κάνει νευρικό και επαναστατικό χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Οι οικογενειακές σχέσεις δεν ωφελούνται από όλον αυτό τον εκνευρισμό. Θα χάσεις αν φτάσεις τα πράγματα στα άκρα. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ατμόσφαιρα φτιάχνει και έτσι ηρεμείς και βρίσκεις άκρη. Ο επικοινωνιακός Ερμής και η αισθησιακή Αφροδίτη σου χαρίζουν γαλήνη. Ίσως να κάνεις κάποια ευχάριστα ταξίδια στο εξωτερικό. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στον ονειροπόλο Ιχθύ ρίχνει φως στα οικονομικά και στα οικογενειακά ζητήματα που χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή στον χειρισμό τους. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό σε ωθεί να επιτύχεις τους στόχους σου.

 Ιχθύες 

 Όνειρο απατηλό

 Αφού όλο το καλοκαίρι ασχολήθηκες εντατικά με το σπίτι, τα οικογενειακά σου και τις σχέσεις σου ήρθε η στιγμή για να πάρεις και τις ανάλογες αποφάσεις, ονειροπόλο μου Ψαράκι. Βέβαια φαίνεται σαν να έχεις τσακωθεί με την λογική αυτό το διάστημα και συνεχίζεις να εξιδανικεύεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα. Το τετράγωνο του τυχερού Δία με τον σκοτεινό Ποσειδώνα δεν ευνοεί την κατάσταση. Γίνεσαι επιρρεπής στην εξαπάτηση, στην λάθος κρίση και στις λάθος αποφάσεις. Άν νιώθεις ακόμη εξαρτημένος από ένα πρόσωπο του παρελθόντος, ήρθε η στιγμή για να κλείσεις το κεφάλαιο μια για πάντα. Δεν έχεις αντικειμενικότητα. Η Πανσέληνος στις 14 του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιό σου θολώνει ακόμη πιο πολύ τα νερά. Καλό είναι να δώσεις χρόνο σε σοβαρά θέματα και να μην αποφασίσεις σπασμωδικά. Δες τα θετικά πράγματα που έχουν συμβεί στην ζωή σου μέχρι σήμερα και μην κολλάς σε ότι αρνητικό. Δώσε βάση στις πράξεις και όχι στα λόγια. Η Νέα Σελήνη στις 28 Σεπτέμβρη στον Ζυγό ευνοεί τα οικονομικά και ίσως να φέρει ξαφνικά έσοδα.

 

SHARE
RELATED POSTS
Μάνα και κόρη, του Άγγελου Σπάρταλη
Ευχές και μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κου Μανώλη Γλυνού
12985422_1053924971380987_6108904777532011981_n.jpg
Το μήνυμα της ημέρας! 16-4-16

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.