Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Σίριαλ χωρίς σενάριο, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

& PANE DI CAPO ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- ΑΡΧΟΝΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ

Catering-Συνέδρια-Γάμοι-Βαπτίσεις-Εκδηλώσεις

Απ.Παύλου 50 (Ανάληψη)-Βενετοκλέων (Στ.Διαγόρας)-Ρόδου-Λίνδου (ΙΚΑ)-Λεωφ.Κρεμαστής-Πηγές Καλλιθέας (Μάϊος-Οκτώβριος)

Είναι ένα σίριαλ που ξεκίνησε κάπως «χωρίς σενάριο» αλλά με αναμενόμενο ενδιαφέρον λόγω των πρωταγωνιστών, οι οποίοι χωρίς δίπλωμα ηθοποιού διατηρούν την αναγνωσιμότητα και ενισχύουν την αβεβαιότητα για το άμεσο μέλλον. Αναφέρομαι στο σίριαλ «μένει-φεύγει-που θα πάει και με πόσα» ο διάσημος ποδοσφαιριστής Λιονέλ Μέσι, ο οποίος φαίνεται να έχει βαρεθεί στην Βαρκελώνη (αυτό φάνηκε στην ντροπιαστική ήττα από την Μπάγερν) και έχει βάλει πλώρη για άλλο λιμάνι προκειμένου τα εκατομμυριάκια που έχει στην Τράπεζα να γίνουν δις.

Παρατηρείται, λοιπόν, το εξής φαινόμενο με τις ακόλουθες παραμέτρους.

1.- Ο πρόεδρος Μπαρτομέου γνωρίζει καλά πως θα χάσει την θέση του αν δεν καταφέρει να διατηρήσει στη δύναμη της Μπάρτσα τον παίκτη. Ήδη, κάποιο δημοσίευμα τον θέλει να καταλήγει στην φυλακή!!

2.- Ο Μέσι αν και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, θέλει να το σπάσει, ίσως και επειδή δεν αντέχει το βάρος (λόγω αδύναμου χαρακτήρα, έλλειψη πυγμής κλπ) το αρχηγιλίκι. ‘Ηδη βγαίνουν στη φόρα πως στο αποδυτήριο, όποτε μίλησε στους συμπαίκτες του, έλεγε αρλούμπες και είχε τα μάτια καρφωμένα στο πάτωμα!!

3.- Οι πετρελαιάδες μέτοχοι της Μάντσεστερ Σίτι ποτέ δεν έκρυψαν ότι θέλουν τον Μέσι στην ομάδα όσα χρήματα και αν χρειαστεί να δαπανήσουν, ενώ ο Γκουαρντιόλα ζήτησε ήδη από τον Μέσι να μείνει στην Βαρκελώνη, γνωρίζοντας πως η Σίτυ δώσει τα 750 εκατομμύρια ευρώ για να σπάσει τη ρήτρα του παίκτη, θα επιφέρει σοβαρά προβλήματα και τιμωρία.

4.- Ο μπαμπάς του Μέσι θα συναντηθεί λέει με τον πρόεδρο Μπαρτομέου για να ζητήσει την λύση συμβολαίου, ενώ ο πρόεδρος θα προτείνει διετή επέκταση συμβολαίου

5.- Ο πρόεδρος της Αργεντινής, ένας πολύ συμπαθής ανθρωπάκος όπως τον είδα στη φωτογραφία, που δεν θυμίζει τους φανφαρόνους  Βιντέλα ή Περόν, έκανε έκκληση στον Μέσι να παρατήσει την Ευρώπη και το πολύ χρήμα και να επιστρέψει στην πατρίδα του για να κλείσει την καριέρα του  στην ομάδα του χωριού του. Όπως δήλωσε σπαρακτικά: «Γνωρίζουμε πως είσαι ο πρώτος των πρώτων, αλλά δεν σε έχουμε δει ποτέ να παίζεις στην χώρα σου».

ΥΓ: Εγώ, με τον πρόεδρο θα συμφωνήσω.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο χαφιεδο-Κότσυφας (Kotsyfas Hardaliensis), του Κωστή Α.Μακρή
Κοινή χρήση του αρχείου ‘Δυνατά παραδείγματα’ με εσάς, της Δέσποινας Γρηγοριάδη
Ο Πενηντάρης, του Χρήστου Χωμενίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.