Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ρόδος: Χατζημάρκος-Ευστρατίου: Οι ευθύνες τους για τις πυρκαγιές, τα  ψέματά τους, οι λουλουδούδες και η “Σκάλα του Μιλάνου”!, του Χαράλαμπου Κόκκινου

Spread the love

Ο Χαράλαμπος Κόκκινος είναι Επικεφαλής του Περιφερειακου Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ” -Περιφερειακος Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου -Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ

Η πολιτική  ανικανότητα της ηγεσίας της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου (Π. Ν. Α.) συνδυάζεται με απεριόριστη πολιτική  αθλιότητα!

Η “επικοινωνιακή “προσπάθεια   να υποβαθμίσουν την οικολογική καταστροφή, τις περιουσίες που χάθηκαν  και τη δυσφήμιση που υπέστη η Ρόδος και τα νησιά του Νότιου Αιγαίου από τις πρόσφατες πυρκαγιές απέτυχε παταγωδώς!
Αγανάκτησε ο κόσμος με τα ψέματα, την αλαζονεία τους, να ωραιοποιούν καταστάσεις και να “αυτοσυγχαίρονται” !

Το κρατικοδίαιτο  Γραφείο Τύπου  (ή κατά κόσμο “γραφείο  λάσπης και ρύπου”….) της Π. Ν. Α. μαζί με γνωστό για τις αθλιότητες του ανυπόληπτο  τοπικό ΜΜΕ-“τσιράκι τους” τους αντί να απαντήσουν σε πολιτικά ερωτήματα και παρατηρήσεις που αναδείκνυαν την ανεπάρκεια των Χατζημάρκου και Ευστρατίου στη διαχείριση των πυρκαγιών, έριξαν “τόνους λάσπης” που… επέστρεψε  και πάλι εναντίον τους!

Ούτε ο αποπροσανατολισμός, ούτε οι καλοπληρωμένες “χορηγούμενες”, ούτε η “κατόπιν καταστροφικής πυρκαγιάς συνεδριάση” και ανακοινώσεις, ούτε η λασπολογία κατάφεραν να μειώσουν τις πολιτικές ευθύνες της ηγεσίας της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου που απέδειξε ότι και στα θέματα Πολιτικής Προστασίας είναι ανοργάνωτη και πολιτικά επικίνδυνη.

Η εμπάθεια  τους και ο “ψευτοελιτισμος” συνοδεύτηκε  από “επαγγελματικό   ρατσισμό”!
Δεν γλίτωσαν ούτε οι….  λουλουδούδες!

Τα “λουλούδια” που τις ενέπλεξαν στο ντελίριο του “πολιτικού τους κομπλεξισμού” ξέχασαν ότι  είναι…. παλιοί πελάτες τους και σήμερα  αμείβονται με λεφτά του δημοσίου δηλαδή… και από τις λουλουδούδες! Επίσης είναι γνωστό ότι δεν είναι “θαμώνες στην Σκάλα του Μιλάνου”…. αλλά σε γνωστά μπουζουκομαγαζα και “χλιδάτα” μπαράκια !

Είναι θλιβερό και ντροπή για τον τόπο απόφοιτοι λυκείου να κάνουν τους πολιτικούς “ξερόλες” και να διοικούν τα νησιά μας.
Είναι θλιβερό και ντροπή το  Γραφείο Τύπου αντί να ενημερώνει τους πολίτες, να υβρίζει στελέχη της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου και να  λειτουργεί με ασέβεια απέναντι στο λαϊκό αίσθημα.
Είναι θλιβερό να επιστρατεύεται  γνωστός επιχειρηματίας της Ρόδου -αποτυχών υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος τους  που ο ίδιος και οι επιχειρήσεις του απασχολούν  τη δικαιοσύνη και την ΕΛ.ΑΣ. κατά καιρούς – να ειρωνεύεται με “χορηγούμενες” και να μαλώνει τους έχοντες διαφορετική άποψη!

Οι πυρκαγιές και συνολικά η διαχείριση κρίσεων απαιτεί γνώση. Δεν την έχει αποδεδειγμένα ούτε ο κ. Χατζημάρκος ούτε ο Ευστρατίου…. Δυστυχώς για τα νησιά μας τα  “φάλτσα” τους δεν έχουν τέλος!

ΥΓ1: Πολιτικά: Ψεύτης, αφελής, άσχετος, δόλιος, επικίνδυνος ή ποιον άλλο χαρακτηρισμό  θα επέλεγε ο  κ. Χατζημάρκος για τον εαυτό του… που πρότεινε να κηρυχθούν επτά (7)  Δημοτικά Διαμερίσματα – περιοχές της Ρόδου σε Κατάσταση Έκτακτης  Ανάγκης και τελικά ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε εντολή μόνο για δύο(2)? Η φωτιά δε είχε αγγίξει τα υπόλοιπα πέντε (5)διαμερίσματα…. και είναι γνωστό πως διακινούνται τα κονδύλια σε τέτοιες διαδικασίες!

ΥΓ2: Καλύτερα φίλος με λουλουδούδες… παρά υπάλληλος της διαπλοκής και περίεργων  των εργολαβικών συμφερόντων!

ΥΓ3 : Συνιστώ σοβαρότητα στην Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου. Τα νησιά μας  αλλά και το σύνολο της χώρας μας έχει δεχθεί τρομερό πλήγμα από τις πυρκαγιές και οι στιγμές είναι κρίσιμες όπως και η επόμενη μέρα που πρέπει να αποκατασταθούν  οι ζημιές.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ 
-Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού “ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ “
-Περιφερειακός Σύμβουλος Π. Ε. Ρόδου 
-Αντιπρόεδρος Εποπτικου Συμβουλίου ΕΝΠΕ 

SHARE
RELATED POSTS
Επεκτείνεται ο ξύλινος πεζόδρομος στη Ρόδο
Γιάννης Μανιάς: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για την περαιτέρω αναβάθμιση του Δήμου μας”
Παρέμβαση της ΔΕΥΑ Ρόδου και της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. για την Παγκόσμια Ημέρα για την προστασία του περιβάλλοντος

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.