Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ρόδος: Διεθνής αναγνώριση της SMART BUILDING SOLUTIONS ΠΡΟΥΣΑΛΟΓΛΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε

Spread the love

Διάκριση ελληνικού έργου ΚΝΧ με διεθνή αναγνώριση

Τελετή Απονοµής Παγκόσμιων Βραβείων KNX 2020″

Κυρίες & Κύριοι , Αγαπητές/οί Φίλες ,Φίλοι και Συνεργάτες,

 

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της

με μεγάλη χαρά, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, πως η εταιρεία η εταιρεία μας,               Smart Building Solutions, διακρίθηκε στους 5 καλύτερους στην κατηγορία International Europe, στα έξυπνα κτίρια, ανάμεσα σε χιλιάδες διαγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο. Ακολουθώντας την τεχνική ΚΝΧ από τα πρώτα της στάδια,  1996 έως και σήμερα κατάφερε να αποσπάσει το 1ο βραβείο στην κατηγορία International Europe το 2012 και το 4ο βραβείο ΚΝΧ το 2004.
Με πείρα πάνω από 20 χρόνια στην τεχνική KNX καταφέραμε και αλλάξαμε τελείως τη φιλοσοφία των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ειδικά στις ξενοδοχειακές μονάδες.

Είναι μεγάλη μας χαρά , και μεγάλη τιμή για  εμάς και για όλους τους Έλληνες , που αναγνώστηκε και θα γραφτεί πάλι το όνομα της Ελλάδος και ειδικά το νησί μας η Ρόδος , σε αυτόν τον παγκόσμιας διάκρισης διαγωνισμό έξυπνων κτιρίων ΚΝΧ Award 2020 της ΚΝΧ Association.

Για 2Η φορά σε όλα τα χρόνια δημιουργίας και δράσης της νέας σύγχρονης τεχνικής ηλεκτρικών εγκαταστάσεων – έξυπνων κτιρίων ΚΝΧ, πετύχαμε να απονέμεται διάκριση σε ελληνικό έργο στην μεγαλύτερη κατηγορία του διαγωνισμού την INTERNATIONAL – EUROPE!

Με την παγκόσμια  αυτή διάκριση και κατάταξη μέσα στην τελική πεντάδα, αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται:

Η εξαιρετική μελέτη μας, οι πρωτότυπες ιδέες και λύσεις μας, η ποιότητα της εργασίας μας και η πρωτοποριακή τεχνολογία μας. Όλα αυτά, μαζί με τον σχεδιασμό και την κατασκευή πρωτότυπων προϊόντων ΚΝΧ που χρησιμοποιήθηκαν αποδοτικά στην δημιουργία του διακριθέντος έργου μας ,

SEA GARDEN   στην ΡΟΔΟ.

Η διεθνής έκθεση Light + Building είναι μία από τις πιο ουσιαστικές εκθέσεις στον κόσμο με κύρια θεματολογία τον αρχιτεκτονικό φωτισμό, τα ευφυή – έξυπνα κτίρια καθώς και την ενεργειακή διαχείριση των κτιρίων και όχι μόνο. Η διεθνής έκθεση Light + Building πραγματοποιείται στο μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο του κόσμου Messe Frankfurt, στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας, κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημείο αναφοράς για ανήσυχους επαγγελματίες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, βιομηχανίες, κατασκευαστές, εμπόρους και γενικότερα για “ανθρώπους των έξυπνων κτιρίων και των εγκαταστάσεων”.

Η διεθνής φετινή βράβευση και διάκριση των έργων πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της τεχνικής ΚΝΧ διαδικτυακά, λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί με τον corona-virus . 

To Event KNX Award 2020 πραγματοποιήθηκε ζωντανά την Τρίτη 29/09/2020 στις 18:00 μέσω της πλατφόρμας του YOUTUBE

κατά το οποίο βραβεύτηκαν για ακόμα μία χρονιά τα σημαντικότερα ΚΝΧ έργα στον κόσμο.

Ο θεσμός των βραβείων KNX ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1996. Είναι μια αντιπροσωπευτική εικόνα της εξέλιξης και των εφαρμογών της τεχνικής KNX σε κτίρια διαφόρων μεγεθών και απαιτήσεων σε όλο τον κόσμο. Αρχικά μόνο πολύ λίγα έργα από τη Γερμανία και την Ελβετία είχαν συναγωνιστεί.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα έργα με πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις από όλο τον κόσμο συναγωνίζονται για τα βραβεία αυτά.

Οι νικητές των Βραβείων 2020 KNX

Τα βραβευμένα έργα, στην κατηγορία INTERNATIONAL EUROPE τα χαρακτηρίζουν η πολυμορφία για τις έξυπνες λύσεις που αναπτύσσονται με τη χρήση της τεχνικής KNX.

Κάθε νικητής σε κάθε μία από τις κατηγορίες έλαβε επιπλέον το τρόπαιο KNX.

Στην εκδήλωση αυτή, στην μεγάλη ΚΝΧ- γιορτή αναδείχτηκαν και βραβεύτηκαν τα καλύτερα έργα ΚΝΧ σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου ΚΝΧ Partners από όλο τον κόσμο, κατασκευαστές υλικών ΚΝΧ και γενικότερα παράγοντες της παγκόσμιας αγοράς αυτοματισμού κτιρίων αλληλεπίδρασαν σε ένα γιορτινό, διεθνές περιβάλλον, ιδεών, καινοτομίας και νέων ευκαιριών.

SHARE
RELATED POSTS
Με τον κο Στράτο Καρίκη και τη “Νέα Μέρα” ο κος Νικόλαος Βόλας
Πέντε νέοι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με την παράταξη “Ρόδος Δύναμη Πολιτών”
«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον Νοικοκύρη», κ. Καμπουράκη! Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη του θανατηφόρου τροχαίου;

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.