Βιβλίο Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ρόδος: Βιβλιοπαρουσίαση του νέου βιβλίου της Δήμητρας Παπαναστασοπούλου “Όταν σωπαίνει το φως…”

Spread the love

Το τελευταίο βιβλίο της συνεργάτιδας του iPorta.gr Δήμητρας Παπαναστασοπούλου “Όταν σωπαίνει το Φως”, κυκλοφορεί από την”Άνεμος Εκδοτική” και θα παρουσιαστεί στη Ρόδο στις 25 Απριλίου 2018.

Στη φωτογραφία με τον ένα εκδότη εκ των δυο, κο Νικόλα Τελλίδη

«…Είχα καιρό να ενθουσιαστώ με βιβλίο και τούτο το κατάφερε για πλήθος λόγων: επειδή είναι εποχής, επειδή απόλαυσα την ανάγνωση από την πρώτη αράδα ως την τελευταία λέξη, γιατί περιέχει πολλή Τέχνη και δη ζωγραφική, γιατί προσφέρει ιδιαίτερο χρώμα, ανατροπές και εκπλήξεις, όλες εκείνες τις όμορφες και μοναδικές λέξεις της Δήμητρας… επειδή διαθέτει νεύρο, γρήγορη ιστόρηση… διότι μου προκάλεσε απανωτά σοκ κι επειδή αν δεν ήταν σύγχρονο μυθιστόρημα θα ήταν αρχαία ελληνική τραγωδία.

Το βιβλίο διαθέτει πλήθος συναισθημάτων από την υπέρτατη ευτυχία ως την μέγιστη ανθρώπινη δυστυχία αγγίζοντας χορδές άκρατης βίας και φρίκης όπως και απέραντης γαλήνης ή τρυφερότητας και αφορά μια συγκλονιστική ιστορία. Θα γοητευτείτε και θα ανατριχιάσετε, θα λατρέψετε και θα μισήσετε, θα ταξιδέψετε, θα μαγευτείτε».

Βιβλιοκριτικός Τζένη Κουκίδου

 

SHARE
RELATED POSTS
Ψυλλάκης: «Στο δήμο Ρόδου τον Δεκέμβριο σκεφτόντουσαν τον ΛΕ.ΠΑ. και την Βανδή και … ξέχασαν τις παραλίες»
Μ. Γλυνός από τη Σέριφο: Μόνο με συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμων θα έρθει η ανάπτυξη
“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” προς Χατζημάρκο: Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Δικαιούστε να έχετε τις φαντασιώσεις σας. Αλλά τα στοιχεία άλλα λένε»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.