Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Πριν σταματήσει ο καυστήρας…, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Ετήσια συνδρομή: 150 ευρώ Paradise SPA & GYM (εντός Ξενοδοχείου Amilia Mare-Paradise, 4ο χλμ Ρόδου-Καλλιθέας) Xαμάμ, τζακούζι, σάουνα, οργανωμένο γυμναστήριο, pilates, brazilian boost, strong zumba, bodypump. Τηλ: 22410-62481 & 22414-01519

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Την ώρα που η πολυπράγμων υπουργός Παιδείας (& Θρησκευμάτων βεβαίως) κυρία Νίκη Κεραμέως συζητούσε στην Εσπερία με σύμβουλο του Γάλλου προέδρου Μακρόν θέματα αρμοδιότητας UNESCO, στο γραφείο της περίμενε ανάγνωση (και απάντηση) επιστολή με υπογραφές πλήθους γονέων από την Φλώρινα, οι οποίοι έκαμαν το λάθος να αποταθούν σε αυτήν, ενώ αρμόδιος για λύση του προβλήματός των, είναι μάλλον ο υπουργός που διαχειρίζεται το…μπαγιόκο.

Το αίτημα των δημοτών Φλώρινας αφορά επάρκεια πετρελαίου για θέρμανση στα σχολεία της περιοχής τους, αφού –χρόνια τώρα- ξημερώνουν μέρες τσουχτερού κρύου ή παγετού, και στην δεξαμενή θέρμανσης δεν υπάρχει σταγόνα καυσίμου για να λειτουργήσουν τα καλοριφέρ. Μιλάμε για θερμοκρασίες μείον 20 ή και μείον 25 βαθμών Κελσίου. Όπως αναφέρθηκε (ΕΡΤ3 τηλεόραση) το αίτημα είναι πάγιο. Που σημαίνει ότι ουδείς υπουργός ή υφυπουργός ή γραμματέας έκανε το παραμικρό για να λυθεί.

Την ίδια ώρα, η κάθε κυβέρνηση προικοδοτεί την επόμενη με εκείνη την άδικη, γελοία και άκρως κομμουνιστικής νοοτροπίας ε ι σ φ ο ρ ά  α λ λ η λ ε γ γ ύ η ς στους μισθούς των συνταξιούχων, το οποίο υποτίθεται πως προορίζεται (και) για λύσεις έκτακτων προβλημάτων όπως αυτό της Φλώρινας. Άραγε αυτή τη φορά η θέρμανση στα σχολεία θα αποδειχθεί επαρκής; Θα υπάρξει, δηλαδή, κάποιος ΑΡΜΟΔΙΟΣ (ή…ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΟΝΑΣ) που θα σκεφθεί ότι η ψήφος στην Φλώρινα έχει –διάβολε- την ίδια αξία με εκείνη της Πολιτείας του Ψυχικού και της Εκάλης; Εκεί δηλαδή όπου σε νύχτες βαρυχειμωνιάς τα…τζάκια ποτέ δεν θα φοβηθούν την παγωνιά!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Ο εκβιασμός, της Τζίνας Δαβιλά
Η ζημιά και η αρχή του μη αποχρώντος λόγου, του Κωστή Α. Μακρή
Μαζέψτε τους!, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.