Πόρτα στη Δωδεκάνησο

«Πράσινο φως» για παρεμβάσεις αθλητικών έργων σε γήπεδα της Ρόδου από τον ΔΟΠΑΡ και τον Δήμο Ρόδου

Spread the love

Το «πράσινο φως» για την υλοποίηση νέων παρεμβάσεων αθλητικών έργων σε γήπεδα της Ρόδου, «άναψε» το Δημοτικό Συμβούλιο Ρόδου.

Στην τελευταία του συνεδρίαση, κι αφού εξασφαλίστηκαν πόροι από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού-Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, εγκρίθηκαν οι μελέτες των Τεχνικών Υπηρεσιών και ξεκινούν άμεσα οι διαδικασίες.

Τα έργα που θα γίνουν, είναι τα εξής:

Καθαίρεση ψευδοροφής στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Βενετοκλείου και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων αγωνιστικού χώρου

Αποκαταστάσεις στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» (Α΄φάση)

Ηλεκτροφωτισμός Γηπέδου Μπάσκετ Αφάντου

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί από το Δήμο Ρόδου και το ΔΟΠΑΡ.

Οι βελτιώσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων, έχουν πολλαπλά κέρδη, τα οποία «μεταφράζονται» σε κοινωνικά για την αθλούμενη νεολαία. Το πρώτο κέρδος για τον αθλητισμό του νησιού είναι ότι επιμηκύνεται η χρήση των γηπέδων, ενώ οι ώρες χρήσης αυτών από τα σωματεία, που ήταν μέχρι τώρα περιορισμένες, αυξάνονται και μειώνονται οι αντιδικίες που υπήρχαν ανάμεσα στους συλλόγους που χρησιμοποιούν τις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

SHARE
RELATED POSTS
14 μετάλλια στο Παγκόσμιο και Βαλκανικό Ζίου-Ζίτσου -Σάρωσε ο “ΦΙΛΕΡΗΜΟΣ”
Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: “Λαμβάνουμε αμέτρητα εύγε για τις πρότυπες & καινοτόμες ενέργειές μας από Δημάρχους της Επικράτειας. Ας είμαστε περήφανοι οι Ροδίτες”
“Πετύχαμε 290 δωρεές έργων, κάναμε 72 εκθέσεις, είμαστε η σημαντικότερη Πινακοθήκη της Ελλάδας μετά την Εθνική”- Το έργο μας 2011-2019, του Δρ Νικολάου Φρόνα

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.