Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα

Πού είναι ο πρόεδρος;, του Γιώργου Αρκουλή

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Εδώ που τα λέμε, είναι και απίστευτα άτυχος ο Άγγελος Αναστασιάδης. Μπορεί να έκανε πλήθος άστοχων επιλογών, αφήνοντας τους Αρμένιους χαφ να κάνουν το παιχνίδι τους, ωστόσο, όταν έριξε -πολύ σωστά- τον Σιώπη στον αγώνα, δηλαδή τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παίκτη που αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι το διαρκές τρέξιμο, εξουθενωτικό μαρκάρισμα αντιπάλου και αυτά με μέγιστη δόση πάθους, ο παίκτης τραυματίστηκε και αποχώρησε αφήνοντας την ομάδα με δέκα!

Όσον αφορά στις κοκορομαχίες του αρχηγού Παπασταθόπουλου με τον προπονητή -ο ένας λέει πως «δεν πάμε πουθενά με αυτήν την ομάδα», ο άλλος «εγώ πιστεύω ότι θα πάμε», θεωρούνται άνευ σημασίας. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν στοιχήματα… Νομίζω πως αν κάποιος φέρει τη βασική ευθύνη για το αστείο παιχνίδι της Εθνικής αλλά και τις άδειες εξέδρες στο ΟΑΚΑ, είναι ο νεόκοπος πρόεδρος της ΕΠΟ Γραμμένος. Είναι ο κύριος ο οποίος αποφεύγει να εμφανίζεται «στα ζόρικα» γεγονότα, θεωρώντας τον εαυτό του ντε φάκτο στο απυρόβλητο. Λες και τις επιλογές έκανε ο θυρωρός των γραφείων της Ομοσπονδίας.

Φοβάμαι πως μετά τον αγώνα στη Φινλανδία κι αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, άπαντες οφείλουν να πάνε στα σπίτια τους για παρατεταμένη ξεκούραση και αποτοξίνωση άγχους… Και φυσικά να προστατέψουν ό,τι έχει μείνει από την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Τον φίλο μας που χάσαμε, του Χρήστου Χωμενίδη
«Και εσύ Ελένη και κάθε Ελένη…», της Μαρίνας Μόσχα
Ο…”businessman”!, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.