Αθλητικά/Αθλητισμό Ανοιχτή πόρτα

Πού είναι ο πρόεδρος;, του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, 

Pane di capo: Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου (ύψος ΙΚΑ), Λεωφόρος Κρεμαστής & «Πηγές Καλλιθέας»

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Εδώ που τα λέμε, είναι και απίστευτα άτυχος ο Άγγελος Αναστασιάδης. Μπορεί να έκανε πλήθος άστοχων επιλογών, αφήνοντας τους Αρμένιους χαφ να κάνουν το παιχνίδι τους, ωστόσο, όταν έριξε -πολύ σωστά- τον Σιώπη στον αγώνα, δηλαδή τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ παίκτη που αυτό που ξέρει να κάνει καλά είναι το διαρκές τρέξιμο, εξουθενωτικό μαρκάρισμα αντιπάλου και αυτά με μέγιστη δόση πάθους, ο παίκτης τραυματίστηκε και αποχώρησε αφήνοντας την ομάδα με δέκα!

Όσον αφορά στις κοκορομαχίες του αρχηγού Παπασταθόπουλου με τον προπονητή -ο ένας λέει πως «δεν πάμε πουθενά με αυτήν την ομάδα», ο άλλος «εγώ πιστεύω ότι θα πάμε», θεωρούνται άνευ σημασίας. Ευτυχώς, δεν αναφέρθηκαν στοιχήματα… Νομίζω πως αν κάποιος φέρει τη βασική ευθύνη για το αστείο παιχνίδι της Εθνικής αλλά και τις άδειες εξέδρες στο ΟΑΚΑ, είναι ο νεόκοπος πρόεδρος της ΕΠΟ Γραμμένος. Είναι ο κύριος ο οποίος αποφεύγει να εμφανίζεται «στα ζόρικα» γεγονότα, θεωρώντας τον εαυτό του ντε φάκτο στο απυρόβλητο. Λες και τις επιλογές έκανε ο θυρωρός των γραφείων της Ομοσπονδίας.

Φοβάμαι πως μετά τον αγώνα στη Φινλανδία κι αν δεν αλλάξει κάτι εντυπωσιακά, άπαντες οφείλουν να πάνε στα σπίτια τους για παρατεταμένη ξεκούραση και αποτοξίνωση άγχους… Και φυσικά να προστατέψουν ό,τι έχει μείνει από την ποδοσφαιρική τους αξιοπρέπεια.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Δημόσιες σχέσεις, πολιτική ―εσωτερική και εξωτερική― και άλλα αθλήματα, του Κωστή Α.Μακρή
της …”Θείας μας η Κωμωδία”, του Γιώργου Σαράφογλου
Η Νομική, οι ναρκέμποροι και ο Τσίπρας, του Μάνου Στεφανίδη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.