Το σχόλιο της ημέρας

Ποιος θα πει τι συμβαίνει με τα εμβόλια;, του Νίκου Βασιλειάδη

Νίκος Βασιλειάδης

Θα το βρείτε: σε “Πολιτεία”, “Πρωτοπορία” Αθήνας-Θεσσαλονίκης-Πάτρας, “Ιανός” Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και του εξωτερικού που θα ζητηθεί σε 2-5 ημέρες. β) ΗΠΑ μέσω του “Εθνικού Κήρυκα”. γ)στις εκδόσεις Φίλντισι on line, με μειλ ή τηλεφωνικά 210 65 40 170 – [email protected]

όλα τα συγγραφικά έσοδα θα διατεθούν σε οικογένειες  με παιδικό καρκίνο.

Το εμβόλιο της AstraZeneca στοιχίζει 1.78 ευρώ, της Johnson & Johnson 6.95 ευρώ, ενώ της BionTech/Pfizer 12 ευρώ και της Moderna 14.70. Η BionTech/Pfizer μάλιστα σήμερα ανέβασε την τιμή της δόσης κάθε εμβολίου από τα 12 ευρώ στα 19,5.

Σήμερα επίσης κατά μία σατανική σύμπτωση ανακοινώθηκε πως το εμβόλιο της Johnson & Johnson το οποίο είναι μονοδοσικό και είναι ίδιο με της AstraZeneca σταματά να χορηγείται γιατί δίνει θρομβώσεις. Πόσες; 6 στα 7 εκατομμύρια, επαναλαμβάνω….6 στα 7 εκατομμύρια. Και φυσικά μετά τις ακυρώσεις και το άπατο που έφαγε το AstraZeneca σειρά παίρνει και το Johnson & Johnson… Και ποιός μένει στο παιγνίδι? Λοιπόν επειδή εγώ γιατρός δεν είμαι για να ξέρω τι και πώς λειτουργούν τα εμβόλιά σας αλλά βλέπω να παίζονται διάφορα παιγνίδια και επειδή σαν ανθρώπινο ον που ζει σε δυτική κοινωνία έχω κάθε δικαίωμα να γνωρίζω ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ με αυτό που θα βάλω μέσα μου και αν υπάρχει η πιθανότητα να αποδημήσω εις τόπον χλοερόν με αυτό να σκάσουν οι άσχετοι κλαρινογιατροί που άλλη δουλειά δεν έχουν από το να βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο στα κανάλια και να λένε βλακείες και απαιτώ να βγει υπεύθυνα ένας σοβαρός επιστήμονας να μας πει τι ακριβώς έχει συμβεί με τα εμβόλια αναλαμβάνοντας και την ευθύνη των λόγων του.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Διαμάντια και κάρβουνο, του Κωστή Α. Μακρή
Διάλογος Κρούγκμαν, του Άρη Μαραγκόπουλου
Το σχόλιο της ημέρας, του Αλέξανδρου Μπέμπη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.