Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

“Πνοή Δημιουργίας-Νότιο Αιγαίο” νέα υποψήφια παράταξη για την Περιφέρεια από τον Χαράλαμπο Κόκκινο

Spread the love

Ανακοινώθηκε σήμερα 3.4.2019 στη Ρόδο και μπροστά στη Γέφυρα της Κρεμαστής η συμμετοχή της Περιφερειακής Παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» από τον επικεφαλής της κ. Χαράλαμπο Κόκκινο παρουσία συνεργατών του.

Ο κ. Χ. Κόκκινος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που θα καταβάλλει η περιφερειακή παράταξή του προκειμένου η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου να ξεφύγει από την παρακμή και την οπισθοδρόμηση και να ξαναγίνει πρότυπο ξανά.

Επεσήμανε τις μνημονιακές πολιτικές που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και την απραξία της σημερινής περιφερειακής αρχής. Αναφέρθηκε στην ανάγκη για έργα που θα βελτιώσουν τη ζωή των μονίμων κατοίκων και των επισκεπτών μας και τη διεκδίκηση από την κεντρική εξουσία των απολεσθέντων κινήτρων που υπήρχαν στην περιοχή μας, όπως αυτό των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α.

Τόνισε την ανάγκη στήριξης του τουριστικού τομέα αλλά και την ανάπτυξη του πρωτογενή (γεωργία, κτηνοτροφία κ.τ.λ.).

Η παράταξη γεννήθηκε μέσα από τον Έλληνα πολίτη της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου και είναι αποφασισμένη να συγκρουστεί με τους εκπροσώπους του χθες, της παρακμής και της οπισθοδρόμησης. Τέλος τόνισε ότι με τη συμμετοχή του αδέσμευτου και ανεξάρτητου συνδυασμού του στις περιφερειακές εκλογές θα επιδιώξει και να υπάρξει πολιτικός πολιτισμός, κάτι που μέχρι σήμερα δεν διαφαίνεται από συγκεκριμένους κύκλους που επενδύουν στη σκευωρία και τη λάσπη.

Υ.Γ.: Σε ερώτηση δημοσιογράφων γιατί επιλέχθηκε η γέφυρα της Κρεμαστής ως τόπος ανακοίνωσης της «Πνοής Δημιουργίας», ο κ. Χ. Κόκκινος ανέφερε ότι:

α) Η γέφυρα της Κρεμαστής είναι μνημείο πολιτικής ανικανότητας, αναποτελεσματικότητας και αδιαφορίας. Ο απερχόμενος περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος υποσχέθηκε πριν πέντε (5) χρόνια να υλοποιήσει το έργο που είχε ήδη εργολαβία και είχαν συμβεί θλιβερά γεγονότα νωρίτερα. Η εργολαβία επί ημερών του δεν προχώρησε, ούτε φυσικά καινούριο έργο όπως και σε άλλες περιπτώσεις σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα.

β) Λίγο πιο πέρα είναι το Αιγαίο ελληνικό αρχιπέλαγος και η γείτονα χώρα Τουρκία, στην οποία στέλνουμε μήνυμα ότι θέλουμε να συνυπάρξουμε ειρηνικά, αλλά δεν εκχωρούμε ούτε σπιθαμή από την εδαφική μας ακεραιότητα σε θάλασσα, ουρανό και στεριά.

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Κολώνες-λαιμητόμοι: ούτε αυτοψία, ούτε ανάθεση από την Περιφέρεια Ν.Αιγαίου και τον Γ.Χατζημάρκο, του Δημήτρη Τσίκκη [Αντιδήμαρχος Ρόδου]
Είμαι, δεν είμαι, του Αλέξανδρου Μπέμπη
Χαρά Κοσεγιάν: “Θέλω να μάθω επιτέλους να είμαι χαρούμενη”- Η τελευταία συνέντευξη, της Αγγελικής Βλασοπούλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.