Ανοιχτή πόρτα

Πλήρωσε το τίμημα για το πιστεύω της, του Αντώνη Η.Διαματάρη

Spread the love

Ο  Αντώνης Διαματάρης είναι Ομογενής Έλληνας της Αμερικής, Αρθρογράφος, Επιχειρηματίας, πρώην Εκδότης, Πρόεδρος και Διευθυντής της Εφημερίδας “Εθνικός Κήρυξ” που κυκλοφορεί καθημερινά στην Αμερική, νυν Σύμβουλος του “Ε.Κ” και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών. 

Η βουλευτής Λιζ Τσένεϊ έχασε με μεγάλη διαφορά την μάχη της επανεκλογής της στη Βουλή. Οι κάτοικοι της περιοχής της, το Γουαϊόμινγκ, άκουσαν τον Ντόναλντ Τραμπ και την τιμώρησαν για την αντίθεσή της στον πρώην πρόεδρο.
Η Τσένεϊ υπηρετεί στην Επιτροπή που ερευνά τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου.

Θα μπορούσε λοιπόν να σκεφτεί κανείς ότι η πολιτική δυναστεία των Τσένεϊ τελείωσε – ο πατέρας της κατείχε πολλές υψηλές θέσεις στην κυβέρνηση, με τελευταία όταν ήταν αντιπρόεδρος επί Μπους του νεώτερου.
Το αντίθετο νομίζω θα συμβεί.
Η Τσένεϊ δεν είναι καμιά «τρελή» αριστερή. Είναι πολύ συντηρητική. Υποστήριζε μάλιστα τον Τραμπ, σε όλα. Εκεί που τράβηξε την γραμμή, ήταν στο μεγάλο ψέμα του Τραμπ ότι ηττήθηκε γιατί του «έκλεψαν» τις εκλογές, και όταν ο όχλος εισέβαλε στο Καπιτώλιο.
Δεν είναι λίγοι οι Ρεπουμπλικανοί πολιτικοί που πιστεύουν τα ίδια με την Τσένεϊ. Που μιλούν με τα πιο απαξιωτικά λόγια για τον Τραμπ.
Λίγοι όμως έχουν την ακεραιότητα, την αίσθηση του καθήκοντος έναντι της πατρίδας, στη δημοκρατία και στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που έχει εκείνη. Τι ωραίο να βλέπεις έναν πολιτικό να μάχεται γι’ αυτά που πιστεύει, γνωρίζοντας από πριν ότι θα πληρώσει βαρύ τίμημα!
Γι’ αυτό και κέρδισε την εκτίμηση πολλών Αμερικανών σε όλη την χώρα. Γι’ αυτό και όσο περνάει ο καιρός θα εκτιμάται ακόμα περισσότερο. Γι’ αυτό και δεν τελείωσε πολιτικά. Το αντίθετο.
Θα έρθει ο καιρός που και οι -αρκετοί- πολιτικοί θα καταλάβουν ότι κάνοντας το σωστό, είναι και πολιτικά ωφέλιμο.

SHARE
RELATED POSTS
«Αρντάν και Κρουασάν» Στεφαν! – Private First Class Kasselakis(pfc), του Γιώργου Σαράφογλου-by George Sarafoglou
Xristos Magoutas
Θα κρατήσετε κάποιο επιστήμονα στην Ελλάδα;, του Χρήστου Μαγγούτα
Το παιχνίδι πίσω από όλα τα παιχνίδια, της Ματίνας Ράπτη-Μιληλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.