Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Το σχόλιο της ημέρας

Περί “καρατομήσεως” του Διοικητή Τροχαίας Λαμίας και ευθύνης πολιτών, του Γιάννη Σιδέρη

Spread the love

Γιάννης Σιδέρης

η εικόνα προφίλ του Giannis Sideris, Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο

Θα θεωρηθώ κακιασμένος και εμμονικός, αλλά επιμένω, μακράν των απόψεων της κοινής γνώμης.
Εντάξει, καρατομήθηκε ο αρμόδιος διοικητής της Τροχαίας για το μπάχαλο στην εθνική Αθηνών – Λαμίας, αλλά έπρεπε να κοπούν κλήσεις σε όσους κόλλησαν επειδή δεν είχαν αλυσίδες, και μπλόκαραν τους υπόλοιπους, καθώς και σε όσους μπήκαν στη ΛΕΑ.
Με αυτό το χάιδεμα του λαού που ποτέ δεν φταίει ο ίδιος, μόνο οι άλλοι, στην επόμενη χιονόπτωση θα έχουμε τα ίδια. Ο λαός αποτελείται από πολίτες, και οι πολίτες έχουν ατομική ευθύνη.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

Η είδηση:

Μαξίμου για εθνική οδό: Όλοι κρινόμαστε – «Καρατομήθηκε» ο διοικητής της Τροχαίας

Άμεσα κινήθηκαν οι διαδικασίες διερεύνησης των αιτιών της ταλαιπωρίας των πολιτών μετά το χθεσινό κλείσιμο της Εθνικής Οδού, κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στους αρμόδιους υπουργούς Κώστα Καραμανλή και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού κλήθηκαν στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ερώτημα της παράβασης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, στις οποίες προβλέπεται ρητά ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την «ακώλυτη λειτουργία του έργου».

Όπως σημειώνουν πηγές του Μαξίμου, το αρμόδιο υπουργείο θα κινήσει όλες τις διαδικασίες που προβλέπει ο νόμος.

Άμεση απομάκρυνση του διοικητή της Τροχαίας

Επίσης με απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αντικαθίσταται ο διοικητής του Β’ Τμήματος Αυτοκινητοδρόμων Αττικής για λάθη και παραλείψεις της Τροχαίας.

«Ο καθένας οφείλει να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Η διάχυση ευθυνών, καταλήγει τελικά στο να μην λογοδοτεί κανένας. Κι αυτό η κυβέρνηση δεν θα το ανεχθεί» αναφέρει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Όλοι κρινόμαστε. Υποχρέωση του κράτους είναι να διασφαλίζει την ομαλή κυκλοφορία, όρος της οποίας είναι και η υποχρέωση των οδηγών να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που λαμβάνουν» καταλήγει η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου.

 

SHARE
RELATED POSTS
Όχι …ήταν όχι οποία κι αν ήταν η διατύπωση, « alors c est la guerre», του Πάνου Μπιτσαξή
Όχι άλλη βαρβατίλα παλικάρια., του Αλέξανδρου Μπέμπη
Debate Τσίπρα-Μητσοτάκη, του Κώστα Αρβανίτη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.