Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στην Πολιτική

Παύλος Γερουλάνος και “ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ”: “Μπράβο στον Κώστα Μπακογιάννη (καλό μήνα να έχουμε)”

Spread the love

Δ.Τ. από την Παράταξη του Παύλου Γερουλάνου, Υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων. 

Θερμά συγχαρητήρια στον Κώστα Μπακογιάννη. H σημερινή του απόφαση να παραιτηθεί από το αξίωμα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, δείχνει σπάνιο θάρρος και αποφασιστικότητα.

Με αυτήν του την απόφαση, ο Κώστας Μπακογιάννης:

1.    Επιδεικνύει σεβασμό στους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας, που δεν ψήφισαν το 2014 Περιφερειάρχη μερικής απασχόλησης, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διαφορετική του νοοτροπία από την κομματίλα που καταδικάζει με κάθε ευκαιρία.
2.    Απαντάει στην ανάγκη για διαφορετικές πολιτικές συμπεριφορές που έχουν παιδευτικό ρόλο για νέους ανθρωπους. Άνθρωπους που σήμερα μένουν εκτός πολιτικής διότι κουράστηκαν από τις πρακτικές του χθες.
3.    Αφοπλίζει όσους και όσες του καταλογίζουν στοιχεία αλαζονείας και προσκόλλησης σε θέσεις εξουσίας, αναδεικνύοντας έναν διαφορετικό πολιτικό πολιτισμό που δεν έχει σχέση με καρέκλες και αξίωματα αλλά με αρχές και αξίες.
4.    Δείχνει επίσης πόσο αφοσιωμένος είναι σε όλους εμάς τους Αθηναίους, έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό την υπηρεσία του στην Αθήνα και όχι το επόμενό του βήμα στην πολιτική.

Το παράδειγμά του ας γίνει παράδειγμα σε όλους μας που θα θέλαμε να δούμε μια δίκαιη πολιτική αντιπαράθεση για την Αθήνα. Που θα θέλαμε να δούμε κάτι να αλλάζει επιτέλους σε αυτόν τον τόπο.

1η Απριλίου 2019

SHARE
RELATED POSTS
Θεολογία αθέου, του Μάνου Στεφανίδη
Σκίτσα από την έκθεση “Το Μετέωρο Βήμα” για το προσφυγικό, Ρόδος, Μάρτιος 2016
Δυο δημοσιεύματα για τον Δήμαρχο Ρόδου κο Φώτη Χατζηδιάκο – Τι γράφουν ο Αθηναϊκός Τύπος και οι πολιτικοί γι’αυτόν

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.