Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παρών ο Δήμαρχος Ρόδου Φ.Χατζηδιάκος στην υπογραφή της παραλαβής των νέων αεροσκαφών της Aegean

Spread the love
  • 10
    Shares

 

Εδώ αναφορικά με την τιμητική εκδήλωση του Δημάρχου Ρόδου κου Χατζηδιάκου προς τον Πρόεδρο τησς Aegean Airlines Θεόδωρο Βασιλάκη

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος παρευρέθηκε στην Αθήνα την Παρασκευή 22 Ιουνίου προσκεκλημένος τους προέδρου της Aegean Ευτύχιου Βασιλάκη σε εκδήλωση για την επίσημη υπογραφή της παραγγελίας των 42 νέων αεροσκαφών Airbus A320neo. Στην τελετή, αισθητή ήταν η απουσία του προσφάτως αποβιώσαντα ιδρυτή της εταιρείας Θεόδωρου Βασιλάκη, ο οποίος είχε λάβει τιμητική διάκριση από το Δήμο Ρόδου για την προσφορά της εταιρείας στην ανάπτυξη του νησιού.

Με τα νέα αεροσκάφη η Aegean θα αναβαθμίσει σημαντικά τις προσφερόμενες πτητικές της υπηρεσίες, τόσο προς το εγχώριο όσο και το διεθνές κοινό, καθιστώντας την Ελλάδα έναν ακόμα πιο ελκυστικό προορισμό.

Ο Δήμαρχος Ρόδου, στο πλαίσιο των ευχών για τη νέα προμήθεια που αναβαθμίζει την Aegean παρέχοντάς της στρατηγικό πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών της, ζήτησε από τον κο. Βασιλάκη να αυξηθεί το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας για τη Ρόδο, τόσο με εσωτερικές, όσο και με απευθείας πτήσεις εξωτερικού. Παράλληλα έκανε ειδική μνεία στην ανάγκη στήριξης της προσπάθειας για τη διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, τονίζοντας την ανάγκη σχεδιασμού κατάλληλων δρομολογίων για τη χειμερινή περίοδο.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, και επιχειρηματίες του τουρισμού και του χώρου των μεταφορών.

  • 10
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Γιατί ζούμε στην Επαρχία, του Δρ Παναγιώτη Ιακωβή
Ευχές από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου
Παύλος Γερουλάνος: “Ο δήμαρχος και κάθε αιρετός πρέπει να κρίνεται από το αν αξιοποιεί τα εργαλεία που έχει στη διάθεσή του”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.