Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Παροχή Υγειονομικών Υπηρεσιών στα Μέλη των Οικογενειών του Προσωπικού του ΣΞ

Spread the love

Με στόχο τη μέριμνα για το προσωπικό, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που σκοπό έχουν την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Στο πλαίσιο αυτό, το Σάββατο 29 Ιουλίου 2019, Αξιωματικοί του Υγειονομικού με ειδικότητα παιδιάτρου, επισκέφτηκαν τις νήσους Μεγίστη και Τήλο, όπου εξέτασαν ανήλικα μέλη οικογενειών του προσωπικού που υπηρετεί στα νησιά.

Η δράση θα επαναλαμβάνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, εκ περιτροπής για τις οικογένειες όλων των στελεχών που υπηρετούν σε νησιά και μικρονησίδες της Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νησιών (ΑΣΔΕΝ).


SHARE
RELATED POSTS
Γεμιστό το λουκουμάκι…, του Γιώργου Αρκουλή
Στη Ρόδο ο Α/ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος Χριστοδούλου για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου, εντυπωσιασμένος από την ιστορική γνώση του Δημάρχου -Φωτογραφίες
Δικαιοσύνη “lite”, του Γιώργου Σαράφογλου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.