Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον εκτός σειράς εμβολιασμό Χατζημάρκου στη Χάλκη

MέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Οι συνεχείς μας παρεμβάσεις για τον εμβολιασμός εκτός σειράς του Περιφερειάρχη, έφεραν την παρέμβαση της Εισαγγελίας

Παρέμβαση της Εισαγγελίας σήμερα με  διαταγή για  διενέργεια  προκαταρκτικής εξέτασης, για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του Περιφερειάρχη και την παράνομη  μετακίνηση στη Χάλκη, με ιδιωτικό σκάφος και εντολή, στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, για εις βάθος διερεύνηση της  υπόθεσης.

Η εξέλιξη αυτή επήλθε, μετά την δημοσιοποίηση και ανάδειξη, της είδησης από τον  Sky Rodos και τις συνεχείς  παρεμβάσεις από το ΜέΡΑ 25 που επιτακτικά  έθετε το θέμα με ανακοινώσεις και ερωτήσεις στη Βουλή, αφουγκραζόμενο  την αγανάκτηση και την αγωνία των πολιτών, που ακόμη περιμένουν  τη σειρά τους να εμβολιαστούν. Αφουγκραζόμενο τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι συνεχώς ακούν, ότι έρχεται η σειρά τους να εμβολιαστούν αλλά  ακόμη είναι… στο περίμενε.

Η υγεία είναι ο τομέας που βάλλεται καθημερινά εξαιτίας της πανδημίας, για την διαχείριση της οποίας, η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο.Το ΜέΡΑ25 δεν θα επιτρέψει φαινόμενα αυταρχισμού, ολιγωρίες, ανισότητες, αδικίες και διακρίσεις κατά των πολιτών,  όχι στην υγεία, αλλά σε κανένα τομέα και θα συνεχίσει  να αγωνίζεται.

Θα συνεχίσει να  είναι στις επάλξεις και θα μάχεται για τα προβλήματα  του κόσμου, που βαρέθηκε τις υποσχέσεις και ζητά λύσεις.

Το ΜέΡΑ 25 είναι και θα συνεχίσει να είναι η φωνή των πολιτών  εντός και εκτός Βουλής, αξιωματικά.Γ.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Το διαχρονικό υπαίθριο μουσείο του Μώλου των Μύλων στο τουριστικό λιμάνι της πόλης της Ρόδου
1 & 2 Δεκ. στη Ρόδο- “Αννε…χεια” του Γιώργου Μακρή-Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις
Ρόδος & Ρομά: η λύση 30 χρόνια μετά: μετεγκατάσταση και αξιοποίηση προγραμμάτων κοινωνικοποίησή τους από τον Δήμο Ρόδου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.