Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον εκτός σειράς εμβολιασμό Χατζημάρκου στη Χάλκη

Spread the love

MέΡΑ 25 Δωδεκανήσου: Οι συνεχείς μας παρεμβάσεις για τον εμβολιασμός εκτός σειράς του Περιφερειάρχη, έφεραν την παρέμβαση της Εισαγγελίας

Παρέμβαση της Εισαγγελίας σήμερα με  διαταγή για  διενέργεια  προκαταρκτικής εξέτασης, για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του Περιφερειάρχη και την παράνομη  μετακίνηση στη Χάλκη, με ιδιωτικό σκάφος και εντολή, στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές, για εις βάθος διερεύνηση της  υπόθεσης.

Η εξέλιξη αυτή επήλθε, μετά την δημοσιοποίηση και ανάδειξη, της είδησης από τον  Sky Rodos και τις συνεχείς  παρεμβάσεις από το ΜέΡΑ 25 που επιτακτικά  έθετε το θέμα με ανακοινώσεις και ερωτήσεις στη Βουλή, αφουγκραζόμενο  την αγανάκτηση και την αγωνία των πολιτών, που ακόμη περιμένουν  τη σειρά τους να εμβολιαστούν. Αφουγκραζόμενο τους ανθρώπους που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, οι οποίοι συνεχώς ακούν, ότι έρχεται η σειρά τους να εμβολιαστούν αλλά  ακόμη είναι… στο περίμενε.

Η υγεία είναι ο τομέας που βάλλεται καθημερινά εξαιτίας της πανδημίας, για την διαχείριση της οποίας, η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο.Το ΜέΡΑ25 δεν θα επιτρέψει φαινόμενα αυταρχισμού, ολιγωρίες, ανισότητες, αδικίες και διακρίσεις κατά των πολιτών,  όχι στην υγεία, αλλά σε κανένα τομέα και θα συνεχίσει  να αγωνίζεται.

Θα συνεχίσει να  είναι στις επάλξεις και θα μάχεται για τα προβλήματα  του κόσμου, που βαρέθηκε τις υποσχέσεις και ζητά λύσεις.

Το ΜέΡΑ 25 είναι και θα συνεχίσει να είναι η φωνή των πολιτών  εντός και εκτός Βουλής, αξιωματικά.Γ.

SHARE
RELATED POSTS
Μανώλης Γλυνός: Για τη Γυναίκα που είναι πάντα στην πρώτη γραμμή
27-30 Σεπτεμβρίου: Διεθνές Συμπόσιο στη Ρόδο για Γεωπολιτικά-Γεωστρατηγικά ζητήματα Ελλάδας & Κύπρου-Διοργάνωση Δήμος Ρόδου/Ελληνική Εταιρία Διεθνούς Δικαίου και Διεθνών Σχέσεων
Καταγγελία-Ανακοίνωση από το Μαθητικό Συμβούλιο Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ρόδου- “Πετούν” μαθητές από τα Σχολεία”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.