Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

Ο “Πάτος”! – Can’t get lower!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Spread the love

Γιώργος Σαράφογλου

 

Την περασμένη Παρασκευή εκατοντάδες διαδηλωτές είχαν μαζευτεί έξω από τον Λευκό Οίκο βρίζοντας και αναθεματίζοντας τον Τραμπ και σε μερικές περιπτώσεις πέταξαν και τούβλα και μπουκάλια!

Φοβούμενη η μυστική φρουρά για την ασφάλειά  του ξαφνικά τον πήραν και βιαστικά-βιαστικά τον φυγάδευσαν σε ένα υπόγειο μπούνκερ το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε τρομοκρατικές επιθέσεις.

Ο Τραμπ καθ’ όλο το Σ/Κ έμεινε κλεισμένος στον Λευκό Οίκο, μακριά από τα μάτια όλων αν και μερικοί σύμβουλοί του που δουλεύουν για την επανεκλογή του -τρομάρα του- του συνιστούσαν να βγάλει έναν τηλεοπτικό λόγο σε όλη την επικράτεια ώστε να προλάβει άλλη μια νύχτα βίας.

Ο Λευκός Οίκος ήταν πιο άδειος από ό,τι συνήθως διότι αξιωματούχοι  που σχεδίαζαν να έρθουν για δουλειά τους ζητήθηκε να μην έρθουν για την ασφάλεια τους.

Για πάρα πολύ κόσμο η θέση του προέδρου είναι κενή.

Η προεδρία του Τραμπ θα έλεγε κανείς ότι βρίσκεται σήμερα στο χαμηλότερο σημείο της. Με τον Τραμπ όμως δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος πού είναι ο πάτος!

Trump Moves to Underground Bunker as Protests and Violence Spill Over – The New York Times

  

WASHINGTON — Inside the White House, the mood was bristling with tension. Hundreds of protesters were gathering outside the gates, shouting curses at President Trump and in some cases throwing bricks and bottles. Nervous for his safety, Secret Service agents abruptly rushed the president to the underground bunker used in the past during terrorist attacks.

*Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γιώργος Νικητιάδης: “Για να προασπίσουμε τα σύνορά μας”
“Μαυρογιαλούρος” Made in U.S.A.! …υπάρχει φιλότιμο;, του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
b40d9849d6d93af7804bf83a54805bfd_XL.jpg
Ας σταματήσει επιτέλους η κωλυσιεργία, η χώρα εχει ανάγκη απο πλούτο, του Μιχάλη Καρχιμάκη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.