Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ο νέος περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Νοτίου Αιγαίου στο Δήμαρχο Ρόδου

Spread the love
  • 49
    Shares

 

Ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 υποδέχτηκε στο Δημαρχείο το νέο Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Ταξίαρχο Ιωσήφ Κανακουσάκη και τον Διευθυντή της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη.

Ο Δήμαρχος, ευχήθηκε στο νέο Περιφερειακό Διευθυντή καλή επιτυχία στο έργο του και τον ενημέρωσε για μία σειρά από θέματα για τα οποία η συνεργασία με την Αστυνομία είναι συνεχής.

Ειδικότερα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ξεκίνημα της τουριστικής περιόδου όπως είναι η λειτουργία της Μεσαιωνικής Πόλης και η πάταξη φαινομένων της κατάληψης κοινόχρηστων χώρων, της εισόδου δικύκλων και της ηχορύπανσης, ενώ εκτενής συζήτηση έγινε για τους χώρους στάθμευσης παντός είδους οχημάτων, και τις διαγραμμίσεις στην πόλη της Ρόδου οι οποίες θα ξεκινήσουν και πάλι εντός της εβδομάδος, με δεδομένη την καλυτέρευση του καιρού.

Συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία σε όλη την έκταση του νησιού της Ρόδου.

Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να υποστηρίξει το αίτημα για την αύξηση της δύναμης της Α΄ Αστυνομικής δύναμης Δωδεκανήσου, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή περίοδο και ενημέρωσε τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να επανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία, θεωρώντας ότι ήταν το μεγαλύτερο πλήγμα για το Δήμο η κατάργησή της από την ηγεσία του τότε Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Τέλος δήλωσε ότι θα στηρίξει με κάθε τρόπο ενέργειες που στοχεύουν στη συντήρηση των κτηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο κέντρο της πόλης.

 

  • 49
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
.jpg
Πρόσκληση για το FINAL FOUR 2016 στο μπάσκετ με καρότσι, του Φώτη Χατζηδιάκου
Κάλαντα στο Δήμαρχο Ρόδου από Πολιτιστικούς Συλλόγους, Στρατό, Χορωδίες και Ομάδες Πολιτών
Για την εγγραφή των ιταλικών κτιρίων των Δωδεκανήσων στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.