Αθλητικά/Αθλητισμό

Ο ‘Θρύλος’ πρωταθλητής και η Γη γυρίζει…,του Γιώργου Αρκουλή

Spread the love

Γιώργος Αρκουλής

Γιώργος Αρκουλής

Ήταν γελοίο να δαπανηθούν 36 αγωνιστικές (σε τουρνουά 14 ομάδων) προκειμένου να λήξει ένα πρωτάθλημα, που με λογικές συνθήκες δεν μπορεί να τελειώσει και τυπικά, με την κύρωση της τελικής βαθμολογίας, αφού εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για το ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ, αλλά  και… σιωπητήριο της ‘αμαρτωλής’ ΕΠΟ στο ζήτημα των παικτών του ΠΑΟΚ οι οποίοι αγωνίστηκαν χωρίς έγκυρα δελτία υγείας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, κρυμμένη πίσω από την απόφαση  Μελισσανίδη να μην αφήσει  τον πρόεδρο της ομάδας του να καταθέσει ένσταση για το κύρος του ματς.

Παρ’ όλ’ αυτά, ο Ολυμπιακός επιβλητικός χθες στον αγώνα με την ΑΕΚ πήρε το 45ο τρόπαιο της ιστορίας του, και το πανηγύρισε με πορεία ανοικτών πούλμαν προς το λιμανάκι της Ζέας. Δυστυχώς, οι εικόνες της πανηγύρεως εντός του «Καραϊσκάκη»  μας έδειξαν τον μεγαλομέτοχο Μαρινάκη αλλά όχι τον πρόεδρο Μώραλη. Προφανώς ο πρώτος πολίτης του Λιμένος είχε βραδυνή συνεδρίαση στο δημοτικό συμβούλιο, αν και αυτό δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά.

Στην δεύτερη θέση ο ΠΑΟΚ. Που για τέταρτη φορά εφέτος δεν κατάφερε να νικήσει τον  α π ο δ ε κ α τ ι σ μ έ ν ο  Αρη. Η σαιζόν θ’ αποδειχτεί τραγική, αν τώρα στη δίκη που εκκρεμεί  στην ΕΠΟ για την σχέση του μεγάλου της Θεσσαλονίκης με την Ξάνθη αποδειχτεί περισσότερο από φιλική…

Η ΑΕΚ, στην τρίτη θέση, περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου για να διεκδικήσει ένα τρόπαιο, αλλά θα πρέπει να περιμένει αρκετά, αν η ΕΠΟ (η γνωστή!) κάνει χατίρι στον Ολυμπιακό και αναβάλει την διεξαγωγή του αγώνα, προκειμένου οι Πειραιώτες να έχουν αρκετό διάστημα ξεκούρασης ενόψει της ρεβάνς με την Γουλβς στην Αγγλία (6 Αυγούστου).

Για τον Παναθηναϊκό η συνεργασία με τον  ικανό προπονητή Γιώργο Δώνη έληξε χθες, και ξεκινά μια περίοδος περιπέτειας που δεν μπορεί να προβλεφθεί στο που θα καταλήξει. Παρατηρώντας χθες τον Δώνη να μιλάει στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 μετά το ματς, ούτε στιγμή δεν με ξεγέλασε τον χαμόγελό του. Θα έλεγα πως άσπρισε μέσα σε δύο σαιζόν ο 50χρονος κόουτς. Εννοείται ότι οι συντελεστές της «Αθλητικής Κυριακής» απέφυγαν –όπως ο «σατανάς το λιβάνι»- να πάρουν θέση και να χαρακτηρίσουν άστοχη την επιλογή Αλαφούζου να δείξει την έξοδο στον Έλληνα τεχνικό.

Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του. 

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Γιώργος Αρκουλής
Λίγο πριν τα φρουτάκια…, του Γιώργου Αρκουλή
Όταν η  ανικανότητα παίρνει διαστάσεις… , του Γιώργου Αρκουλή        
Μυρίζει «ρατσισμό»…, του Γιώργου Αρκουλή

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.