Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχει στο τριήμερο πένθος της χώρας

Spread the love

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχει στο τριήμερο πένθος της χώρας και εκφράζει τη συμπαράσταση του στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι πολίτες της Ρόδου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια και τη βαθύτατη θλίψη τους, για τα θύματα των πυρκαγιών στην Αττική.

Στις 23 Ιουλίου 2018 εκτυλίχθηκε μία ανείπωτη τραγωδία και η σκέψη όλων μας βρίσκεται στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που δοκιμάζονται σκληρά στην Αττική, στην Κορινθία και σε άλλες περιοχές της χώρας. Οι καταστροφικές πυρκαγιές αφήνουν πίσω τους δεκάδες νεκρούς, εκατοντάδες αγνοούμενους και τραυματίες , καμένες περιουσίες και κατεστραμμένες ζωές.

Ο Δήμος Ρόδου συμμετέχει στο τριήμερο πένθος της χώρας και εκφράζει τη συμπαράσταση του  στις οικογένειες των θυμάτων και σε όσους, Πυροσβεστική, εθελοντές και άλλους φορείς πασχίζουν να σώσουν ζωές και να σταματήσουν τις πυρκαγιές.

Μετά τις τραγικές συνέπειες των πυρκαγιών , ο Δήμος Ρόδου (ΔΟΠΑΡ), σε συνεννόηση με τους συντελεστές των επόμενων τριήμερων εκδηλώσεων,  αποφάσισαν τη ματαίωση τους, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων.

SHARE
RELATED POSTS
Αρχίζουν οι εργασίες στη Ροδιακή Έπαυλη. Ξεκινά η μεταφορά της Ροδιακής Βιβλιοθήκης
Σε θέση μάχης κατά του Αλέξη τα στρατόπεδα στον ΣΥΡΙΖΑ, του Γιάννη Σιδέρη
Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για κτήρια της Ρόδου και για την ΡΟΔΑ – Θετικό το πρόσημο από τις επαφές του

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.