Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία Πόρτα στην Πολιτική Πόρτα στον Κόσμο

Ο Γιώργος Χατζημάρκος «Κριός» και ο Jeff Bezos της Washington Post, του Γιώργου Σαράφογλου

Είναι γεγονός ότι μερικοί ας τους πούμε…»τραμπούκους»!… προσπαθούν να «ρίξουν» την iΠόρτα με μεθόδους hacking διότι δεν αντέχουν την κριτική, την άλλη άποψη, την ελευθερία του Τύπου, κλπ.

Αυτά τα τερτίπια που φθάνουν στο να χρησιμοποιούν διάφορους «Βελιγκέκες» (ψευτόμαγκες με άδεια κεφάλια) για τις βρώμικες δουλειές, δεν άπτονται σε κανέναν πολιτικό που πρέπει όχι μόνο να σέβεται τους πολίτες και τις απόψεις τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό. Κάποιοι πολιτικοί, παλιοί υπουργοί ή τωρινοί περιφερειάρχες αποδεικνύουν  με αυτά και μ’ αυτά ότι έχουν χάσει το πλοίο της κόσμιας και υπεύθυνης συμπεριφοράς. Συμπεριφοράς που επιβάλλεται να έχουν οι εκλεγμένοι.

Ας δούμε τι κάνει ο Τραμπ μέσω του φίλου του, ιδιοκτήτη  κουτσομπολίστικης εφημερίδας που συγκάλυπτε τις γυναικοδουλειές του Τραμπ, όταν αυτός έδινε τον προεκλογικό αγώνα για την προεδρία. Ζήτησε, λοιπόν, να εκβιάσει τον ιδιοκτήτη της έγκυρης εφημερίδας Washington Post με περισσότερες αποκαλυπτικές προσωπικές του φωτογραφίες- ήδη είχε βγάλει μερικές -εάν δεν παραδεχτεί ότι ο Τραμπ δεν είναι πίσω από αυτές τις αποκαλύψεις.
Όλοι βέβαια γνωρίζουμε οτι η Washington Post μαζί με τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες εφημερίδες στην Αμερική όπως η New York Times, Boston Globe, Los Angeles Times, κ.α. είναι επικριτικές προς τον πολιτικά άσχετο Τραμπ.

Ευτυχώς όμως ο εκβιασμός αυτός δεν έμεινε αναπάντητος από τον ιδιοκτήτη της Washington Post κ.Jeff Bezos διότι αυτός τυγχάνει να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη με τους καλύτερους δικηγόρους. Όσοι πολιτικοί κατατρέχουν τους δικούς τους επικριτές-δημοσιογράφους, πρώην συνεργάτες, συναδέλφους κ.λπ. χρησιμοποιώντας δημόσιο χρήμα μπορεί να μην είναι Jeff Bezos με οικονομική ευχέρεια, αλλά έχουν την αλήθεια και τη Δικαιοσύνη με το μέρος τους. Και η αλήθεια της δικαιοσύνης θα λάμψει και θα τους δικαιώσει.

Μιας και ο πρώτος «διδάξας» και «πατάξας» (προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε) την iΠόρτα στη Δωδεκάνησο είναι ο κος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κος Χατζημάρκος, ο οποίος μου θυμίζει πολύ τον ελεεινό, τον Τραμπ, του αφιερώνω την γελοιογραφία από το Αμέρικα και με την λεζάντα: «Άδικα κ.Χατζημάρκο σπάτε το ξερό σας (κεφάλι) σε αντιδικίες που μόνο κακό θα σας κάνουν. Εκλογές έρχονται, συμμορφωθείτε!»

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
22528466_10213042804857033_6579596662620912058_n.jpg
Ζωγράφισαν άλογο προνήπια με προτροπή των δασκάλων τους
Η ιστορία της Κόκκινης Πόλης, του Σταύρου Θεοδωράκη
Κόψτε τα λουλούδια που ανθίζουν-19 θέσεις «έπεσε» το ΕΜΠ, του Σταύρου Θεοδωράκη
Αυτή είναι η επίσημη ελληνική πρόταση στους Θεσμούς

Leave Your Reply

*