Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στον Κόσμο

Ομοσπονδίας το ανάγνωσμα: «Βουνό ή Πεζοδρόμιο»;, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Spread the love

Ο Γιώργος Σαράφογλου είναι σκιτσογράφος-γελοιογράφος και επιχειρηματίας. Διαβιεί στην Νέα Υόρκη.

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Δυο παράλληλες διοικήσεις μοιάζει να διαθέτει πλέον η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, καθώς οι δυο αντιμαχόμενες πλευρές δεν έχουν βρει σημείο επαφής, προκειμένου να δρομολογηθεί η στοιχειώδης επιστροφή στην κανονικότητα.

Την Τετάρτη, τα μέλη της λεγόμενης «πλειοψηφίας» της Διοικούσας Επιτροπής των πρώην προέδρων διοργανώνουν ανοικτή πανομογενειακή συγκέντρωση στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, προκειμένου να ενημερώσουν τα μέλη των Συλλόγων για την κατάσταση στην Ομοσπονδία αλλά και για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν από τρεις εβδομάδες, όπου ο χώρος σφραγίστηκε, με αποτέλεσμα μια Γενική Συνέλευση να ακυρωθεί αλλά και να διεξαχθεί, λίγες ημέρες αργότερα, μια -αμφισβητούμενη- εκλογική διαδικασία στον περιβάλλοντα χώρο. […]

«Η διαδικασία αυτή και όλες όσες προηγήθηκαν μετά από παράνομες ‘Γενικές Συνελεύσεις’ δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα και ως εκ τούτου, η λεγόμενη ‘διοίκηση’ που προήλθε από τις εκλογές του πεζοδρομίου δεν είναι δυνατόν να αναγνωριστεί!», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Η παραπάνω αναφορά, που κάνει λόγο για «εκλογές του πεζοδρομίου» προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην προέδρου, Απόστολου Τομόπουλου, ο οποίος, με απάντησή του προς τον κ. Καλαμαρά, την οποία δημοσιοποίησε στα ΜΜΕ, κάλεσε άπαντες να ανακαλέσουν, προειδοποιώντας με προσφυγή στη Δικαιοσύνη. …»

Πηγή κειμένου: Εθνικός Κήρυξ

SHARE
RELATED POSTS
Ύποπτοι πολιτικοί υποψιασμένοι πολίτες! – Suspicious politicians suspected citizens! , του Γιώργου Σαράφογλου-George Sarafoglou
Ηλίας Καραβόλιας
Έλληνας, νεοέλληνας, του Ηλία Καραβόλια
«Δώρον-άδωρον»! – “Much ado about nothing”!, του Γιώργου Σαράφογλου – by George Sarafoglou

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.