Πόρτα στην Ιστορία

Ομορφιές και καύσωνας…και η επανάσταση του ΜΕΡΑ25 από την Αίγινα, του Δρος Μάνου Στεφανίδη

Spread the love

ΥΓ. Πώς δεν το είχαμε σκεφτεί νωρίτερα; 2000€ μηνιαίως σε κάθε Ευρωπαίο πολίτη ώσπου να ξεπεραστεί η κρίση. Γιάνη δώσε και επίδομα διακοπών σε όσους φοράνε μαύρη μπαντάνα.

(Κι έπειτα λέγαμε ασόβαρο τον Καμμένο).

ΥΓ 2. Και το αποκορύφωμα: Βλέπω στην τηλεόραση της Βουλής τους βουλευτές του ΜΕΡΑ 25 Αρσένη και Γρηγοριάδη (που είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος) να κάνουν επερωτήσεις σε υπουργούς και γύρω τους ΑΠΟΛΥΤΩΣ άδεια έδρανα! Ούτε κάν οι δικοί τους. Δεν συζητώ για τον Πρόεδρο. Αυτός κάνει την επανάσταση του στην Αίγινα.

(Αυτός ο τύπος ήταν η αιτία που τα έσπασα με τον Τσίπρα και έγραψα το πονεμένο πλην προφητικό βιβλίο “Ο Μοιραίος Αλέξης”, 2016, Εναλλακτικές Εκδόσεις. Το οποίο προσεχώς γίνεται ταινία από τον Γαβρά αφού απέσπασε ήδη το βραβείο Μπούνκερ. (Όλα μια ιδέα είναι)!

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Xristos Magoutas
Το Πολυτεχνείο ζει μες τις καρδιές μας, του Χρήστου Μαγγούτα
Δήμητρα Παπαναστασοπούλου: το ημερολόγιο της Λαίδης Μόνταγκιου – πώς αντιμετωπίζεται η ευλογιά από τους Έλληνες στην Πόλη.
191 χρόνια από Ναυμαχία του Ναυαρίνου-Κολοκοτρώνης: «Ο Θεός έβαλε τήν υπογραφή Του (δια την ελευθερίαν της Πατρίδος μας) και δεν την παίρνει πίσω»

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.