Ανοιχτή πόρτα Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Ντράπου και λιγάκι, ψώνιο, του Δημήτρη Κατσούλα

Spread the love

Μόνο στη Ρόδο

Αποστόλου Παύλου 50, Βενετοκλέων, «Πηγές Καλλιθέας»

και  Pane di capo στη Λεωφόρος Ρόδου-Λίνδου στο ύψος του ΙΚΑ & Λεωφόρος Κρεμαστής

Δημήτρης Κατσούλας

Δημήτρης Κατσούλας

Για πολιτική καριέρα προετοιμάζεται, ως βουλευτής επιθυμεί μετά μανίας να κατέλθει , και πού ξέρεις, κάποια στιγμή ίσως καταλάβει και τη θέση κυβερνητικού εκπροσώπου, μπορεί και ως υπουργός ή διοικητής σε κάποια ΔΕΚΟ ή και ακόμα παραπάνω.

Εν τω μεταξύ μετά ζήλου συμπληρώνει το βιογραφικό του, γράφοντας και σβήνοντας νυχθημερόν. Πρέπει να είναι άρτιο από κάθε πλευρά γιατί δεν θα το αποστείλει σε καμιά εταιρία αλυσίδας σούπερ μάρκετ, για τον αρχηγό του κόμματός του προορίζεται. Αρχίζει λοιπόν να το συμπληρώνει γράμμα-γράμμα, σειρά τη σειρά και με κάθε λεπτομέρεια: μέλος διοικητικού συμβουλίου ή γραμματέας τοπικής οργάνωσης ή πρωτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου, ή πρόεδρος δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου ή πρόεδρος νεολαίας, αν και τίποτα από όλα αυτά δεν γνώριζε ούτε ολόψυχα δινόταν σ’ αυτά που συνεπλήρωνε.

Πολύ θα το ήθελα κάποια στιγμή να έγραφα γι αυτόν, διότι τελικώς έσπασε τα μούτρα του, χάνοντας ταυτόχρονα και τον εαυτό του γιατί τώρα πλέον τις νύχτες τον εκδικούνται οι χειρότεροι εφιάλτες του.

Αλλά…, ήταν πολύ επιτήδειος και εξαιρετικά αλλοτριωμένος (έως πλήρως αλλοιωμένος), προκειμένου να έχουν οποιαδήποτε τύχη οι συγγραφικές καταδίκες όπου θα μπορούσα να εκδώσω κάλλιστα εις βάρος του. Τελικώς, ούτε γνωρίζω τι απέγινε, ούτε νομίζω ότι έχει καμία σημασία τώρα πλέον.

Ψώνια…, όπου ιππεύουν κάλαμο μπαμπού και μάλιστα την χρησιμοποιούν ατόφια από την κοπή της, υπάρχουν πολλά.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Μίκης Θεοδωράκης για την σύλληψη 7 δημοσιογράφων με εντολή Πάνου Καμμένο, ΥΠΕΘΑ
Δημοπρασία στη Ν.Υόρκη με πίνακες του Μιχάλη Παπακαλοδούκα
Μάνα, του Μίλτου Παγκά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.