Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Νικητιάδης: Τους μάζεψε το Μαξίμου για τον ΦΠΑ & χρυσώνουν το χάπι με το Εθνικό

Ο Γιώργος Νικητιάδης είναι Δικηγόρος, τ. Υφυπουργός Πολιτισμού-Τουρισμού, π. Βουλευτής Δωδεκανήσου

Μετά τις πρόσφατες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την διασφάλιση κονδυλίων προς αποκατάσταση του Εθνικού θεάτρου Ρόδου, ο τ. Υφυπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού και πρώην Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Νικητιάδης εδήλωσε τα εξής :

« Για αρκετές ημέρες πριν από το πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού στη Ρόδο τα παπαγαλάκια του μεγάρου Μαξίμου στο νησί, διέρρευσαν προς κάθε κατεύθυνση την είδηση ότι ο Πρωθυπουργός, θα ανακοίνωνε στην Ρόδο, την μείωση των συντελεστών ΦΠΑ για όλα τα νησιά χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ξαφνικά, τρεις ημέρες προ του ταξιδιού, το θέμα εξαφανίστηκε από την δημοσιότητα. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι «τους μάζεψε το Μαξίμου». Έπρεπε ωστόσο κάτι να πουν. Κάτι να εξαγγείλουν. Έτσι μας προέκυψε η εξαγγελία για αποκατάσταση του Εθνικού θεάτρου της Ρόδου. Καλοδεχούμενη η εξαγγελία, για ένα τόσο σημαντικό για τη Ρόδο έργο, αλλά πότε ; Πώς ; Μήπως προεκλογικώς ; Μετέωρο. Το καίριο  όμως και σημαντικό θέμα με την μείωση των συντελεστών ΦΠΑ παραμένει αναπάντητο. Πρέπει να υπενθυμίζουμε διαρκώς ότι τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά μας, του καθιέρωσε το ΠΑΣΟΚ.

Παρά τις δύσκολες συγκυρίες του πρώτου μνημονίου, το ΠΑΣΟΚ διατήρησε και τότε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και η Ν.Δ, συνεχίζει με το ίδιο καθεστώς της κατάργησης τους. Και τώρα ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να μας χρυσώσει το χάπι, με τις γενικόλογες εξαγγελίες του για το Εθνικό. Ο λαός έχει κρίση και συγκρίνει.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” προς Χατζημάρκο: Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε. Δικαιούστε να έχετε τις φαντασιώσεις σας. Αλλά τα στοιχεία άλλα λένε»
«Ξεπουλιούνται» οι Πηγές της Καλλιθέας, με το νέο σχέδιο νόμου περί ιαματικών πηγών
afieroma-sti-megali-ellinida-eleni-glukatzi-arbeler.jpg
Στις 29 και 30 Οκτωβρίου η κα Αρβελέρ στη Ρόδο ως επίτιμη προσκεκλημένη του Δημάρχου κ.Φώτη Χατζηδιάκου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.