Ανοιχτή πόρτα Κοινωνία - Ελλάδα - Οικονομία

Να μιλώ για το Μάτι, του Νίκου Βασιλειάδη

Spread the love

Νίκος Βασιλειάδης

llll.png

Να μιλώ για το Μάτι μου είναι οδυνηρό, γιατί το έζησα, ήμουν εκεί μέσα στην κόλαση και για πάνω από δύο ώρες ήμουν πεπεισμένος πως η μητέρα μου ήταν νεκρή. Για όσους δεν έζησαν αυτή την φρίκη είναι σίγουρα ευκολότερο να μιλούν και να βγάζουν συμπεράσματα. Τα δικά μου σκεπάζονται ακόμη από τον φόρτο των συναισθημάτων μου. Παρακολουθώντας όμως την έρευνα του Παπαχελά εκτός όλων αυτών που για πρώτη φορά ακούσαμε και εννοώ την έλλειψη συντονισμού και την απουσία του Κράτους μένω σε δυο τρία συμπεράσματα τα οποία θέλω και πρέπει να τα μοιραστώ.

Συμπέρασμα πρώτον. Σώσαμε την Motor Oil του Βαρδινογιάννη και χάσαμε μια πόλη και τους ανθρώπους της. 

Συμπέρασμα δεύτερον. Ο γλοιώδης ντενεκές Ψινάκης ακούγεται ολοκάθαρα να λέει ψέμματα στο τηλέφωνο την ώρα που έχει βάλει τον αστυνομικό του να πάρει την πυροσβεστική να ψεύδεται πως καίγεται το σπίτι του ή…ο δουλεμένος κώλος του.

Συμπέρασμα τρίτον. Κάτι που δεν μας δείχνει η κάμερα αλλά το υποθέτουμε από την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο συντονιστικό και την ενημέρωση που είχε. 

Ή τον δουλεύουν ψιλό γαζί οι υπουργοί του και αποκρύπτουν την αλήθεια, ή όλοι μαζί και ο πρωθυπουργός on camera μας δουλεύουν. 

Συμπέρασμα τέταρτο. Ή ο Παπαχελάς δεν ξέρει πως υπάρχει και Περιφερειάρχης ή πραγματικά ΔΕΝ υπάρχει περιφερειάρχης. Πάντως στην έρευνα αγνοείται, ελπίζω και στις επικείμενες εκλογές.

Αυτά και τέλος …δεν θέλω να ξαναμιλήσω ποτέ γι’ αυτή την ζωντανή κόλαση.

* Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.  

The article expresses the views of the author

iPorta.gr

SHARE
RELATED POSTS
Kostis A. Makris
Ο κορεάτης ταξιτζής και η θεά Αθηνά, του Κωστή Α. Μακρή
Το «νούμερο» και τα νούμερα, του Χρήστου Μαγγούτα
H βιτρίνα, το ράφι και το εμπόρευμα, του Ηλία Καραβόλια

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.