Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Νίκος Κανταρζής: συμπαράσταση προς Δήμαρχο Κω: “Περιφερειάρχης ΠΝΑι και Πρόεδρος εθελοτυφλούν”

Spread the love
  • 16
    Shares

Προς: Τον Δήμαρχο Κω κ. Θεοδόση Νικηταρά

Κοιν.: Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων Δ.Σ. Δήμου Κω

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακολουθούμε με αγωνία το τελευταίο διάστημα τα τεκταινόμενα στο νησί μας σε σχέση με το μεταναστευτικό πρόβλημα και την ορθή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου σε σχέση με τα κλειστά κέντρα και τον κίνδυνο να καταστεί η Κως ένα νησί – αποθήκη ψυχών. 

Δυστυχώς η Περιφερειακή Αρχή συνεχίζει να εθελοτυφλεί, υποστηρίζοντας ότι η επιλογή της κυβέρνησης είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Θεωρώ ότι το ελάχιστο που θα μπορούσε να προσφέρει η Περιφερειακή Αρχή σε αυτή την κρίσιμη φάση που περνά η Κως και η Λέρος, είναι να ορίσει ως τόπο διεξαγωγής του επόμενου Περιφερειακού Συμβουλίου το ένα από τα δύο (2) νησιά που δοκιμάζονται από τη μεταναστευτική κρίση.

Την πρόταση αυτή καταθέσαμε στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο, αλλά την απαξίωσε και η Πρόεδρος και ο Περιφερειάρχης.

Για το λόγο αυτό, παρακαλώ να πιέσετε και εσείς ως Δήμαρχος, αλλά και οι επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου της Κω, με επιστολή σας, στην οποία θα καλείτε την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, αλλά και τον Περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκο, να συνεδριάσουμε τον Μάρτιο στο νησί της Κω, ούτως ώστε το σύνολο των Περιφερειακών Συμβούλων να βιώσουν την αγωνία της τοπικής μας κοινωνίας.

Σας ευχαριστώ,  

Νίκος Κανταρζής Περιφερειακός Σύμβουλος

 

  • 16
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
chris_mystiliadis.jpg
95 ΑΔΤΕ: Ταχυδακτυλουργοί όπλων – 21η Νοεμβρίου 2017 [video]
Χ. Κόκκινος: «Δώρον άδωρον» αν δεν ολοκληρωθούν άμεσα οι καθαρισμοί των χειμάρρων στην Π.Ε. Δωδεκανήσου
Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος: “Λαμβάνουμε αμέτρητα εύγε για τις πρότυπες & καινοτόμες ενέργειές μας από Δημάρχους της Επικράτειας. Ας είμαστε περήφανοι οι Ροδίτες”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.