Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μ. Γλυνός από Λειψούς και Πάτμο:  Ανοιχτές πόρτες, συνεργασία και διάλογος από την επόμενη ημέρα των εκλογών

Spread the love

Εδώ περισσότερα για τον Υποψήφιο Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κο Μανώλη Γλυνό

Ξεκάθαρο είναι πλέον το κλίμα νίκης και ανατροπής στα νησιά  της Περιφέρειας υπέρ της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», όπως αποτυπώνεται στις επαφές του υποψήφιου περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνού με τους πολίτες.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Υπαπαντή Κουλλιά, Αννα Ρωμαίου, Μπενέτο Σπύρου και Κωνσταντίνο Σταυλά την Μεγάλη Τετάρτη, περιόδευσαν στους Λειψούς και στην Πάτμο όπου είχαν επαφές με τους κατοίκους των νησιών, οι οποίοι τους υποδέχθηκαν με χαμόγελα και προσδοκίες για την νέα περίοδο την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

«Οφείλουμε να αποκαταστήσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών στην Περιφερειακή τους αρχή. Οι ανοιχτές πόρτες, η συνεργασία και ο διάλογος είναι το πρώτο βήμα από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών, για να κάνουμε όλοι μαζί πραγματικότητα την Περιφέρεια των Τεσσάρων Εποχών για να υπάρχει οικονομική δραστηριότητα  στα νησιά μας και τις 365 μέρες το χρόνο», διαβεβαίωσε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» ξεκαθαρίζοντας ότι ως αυριανός περιφερειάρχης θα βάλει τέλος στην εσωστρέφεια που κρατά πίσω το Νότιο Αιγαίο, κάνοντας λόγο για μια «Περιφέρεια-Σύμμαχο» στα προβλήματα των νησιωτών.

«Σας θέλουμε κοινωνούς της προσπάθειάς μας. Οι αποφάσεις θα είναι συμμετοχικές κι εσείς, οι πολίτες, θα έχετε φωνή στη δική μας περιφερειακή αρχή», ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου», απευθυνόμενος στους πολίτες που έσπευσαν να του δηλώσουν την στήριξή τους.

Κατά τις επαφές που είχε στην Πάτμο με τους υποψηφίους δημάρχους Λευτέρη Πέντε και Νικήτα Τσαμπαλάκη, υπογράμμισε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας για την παραγωγή ουσιαστικής πολιτικής που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των νησιών μακριά από παρεμβάσεις εντυπωσιασμού. «Για να βάλουμε τέλος στις πολιτικές “φρου φρου κι αρώματα” και για να περάσουμε από τα παχιά και μεγάλα λόγια, σε μια νέα περίοδο έργων και πράξεων, απαιτείται συνεργασία, σεβασμός και διάλογος ανάμεσα σε Δήμους και Περιφέρεια» ανέφερε ο κ. Γλυνός, σημειώνοντας ότι το μοντέλο διοίκησης της νέας περιφερειακής αρχής, θα είναι βασισμένο στην συναίνεση, στη σύνθεση και την συνέργεια. «Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία προόδου για τα νησιά μας και έχουμε ηθικό χρέος, να μην την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη» είπε ο κ. Μανώλης Γλυνός στους υποψήφιους δημάρχους Πάτμου, στους οποίους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

SHARE
RELATED POSTS
Να είχες τα μάτια μου, της Μαρίας Σκαμπαρδώνη
Όπου κι αν ταξιδέψω στην Ευρώπη, η Ελλάδα με πληγώνει!, του Κώστα Ε. Σκανδαλίδη
«Τα δύσκολα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ κοινωνικής συμβίωσης»: 51ο, της Μαρίας Γεωργαλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.