Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μ. Γλυνός: Αναγκαία η χάραξη περιβαλλοντικής πολιτικής-Συνάντηση με τους Οικολόγους Πράσινους

Spread the love

Την ανάγκη χάραξης περιβαλλοντικής πολιτικής τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, υπογράμμισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και επικεφαλής της «Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου» Μανώλης Γλυνός, κατά την συνάντησή του με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές των Οικολόγων Πράσινων, Χριστίνα Ευθυμιάτου και Μιχάλη Μπάκα.

«Είναι επιτακτική ανάγκη να δοθεί πλέον προτεραιότητα στις πολιτικές για  την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής, τόσο σε περιφερειακό επίπεδο, όσο και σε εθνικό  και ευρωπαϊκό. Βασικό  άξονα αυτής της  προσπάθειας αποτελεί η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πολιτών μέσω αντίστοιχων εκστρατειών ενημέρωσης αλλά και η διεύρυνση των χρηματοδοτήσεων της Περιφέρειας σε δομές και δράσεις περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα σχολεία», ανέφερε ο υποψήφιος περιφερειάρχης, σημειώνοντας τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Περιφέρεια σε αυτή την προσπάθεια.

Τον επικεφαλής της καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων για τις Ευρωεκλογές Μιχάλη Μπάκα και την συνεκπρόσωπο των Οικολόγων Πράσινων Χριστίνα Ευθυμιάτου, συνόδευαν ο κ. Αλέξανδρος Λουιζίδης εκ των ιδρυτικών μελών της τοπικής πολιτικής κίνησης και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Δημήτρης Γρηγοριάδης.


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
Γιώργος Νικητιάδης για Ηλία Καματερό: “Ανακαλέστε τον στην τάξη. Μιλά επιπόλαια και επικίνδυνα”
Νεκτάριος Σαντορινιός: “Η ΝΔ υπόσχεται εργασιακό Μεσαίωνα και ιδιωτικοποιήσεις στην υγεία”
 τ.ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς: η Ιφιγένεια εν Αυλίδι του κου Τσίπρα και η σοβαρότητα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΑΝΕΛ, της Τζίνας Δαβιλά

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.