Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μόνο υλικές απώλειες απ’την ανατροπή του στρατιωτικού οχήματος με καύσιμα στο Ροδίνι-“Τέλος καλό, όλα καλά” δηλώνει ο Δήμαρχος Ρόδου

Spread the love

Στις 11:00 πμ στο Ροδίνι της Ρόδου ανετράπη όχημα του Στρατού με καύσιμα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναστάτωση στην περιοχή και μερικές υλικές ζημιές παρευρισκόμενων οχημάτων. Η ποσότητα των καυσίμων ήταν περίπου 15 τόνοι.

Άμεσα παρενέβησαν συντονισμένα ο Στράτος, η ΠΥΡ, η Αστυνομία, εθελοντές και κλιμάκια του Δήμου Ρόδου. Ακολούθως ο Δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος δηλώνει τα εξής:

“Τέλος καλό, όλα καλά. Ένα ατύχημα που οφείλεται σε τεχνικούς λόγους του οχήματος και όχι σε ανθρώπινη αμέλεια, παραλίγο να στοιχίσει ανθρώπινες ζωές και να συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς και με την συμβολή όλων, απαντλήθηκαν τα καύσιμα του ανατραπέντος βυτιοφόρου, απομακρύνθηκαν τα οχήματα, καθαρίζεται το οδόστρωμμα και αποκαθίσταται σταδιακά η ομαλότητα στην ευρύτερη περιοχή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις στρατιωτικές, πυροσβεστικές, αστυνομικές υπηρεσίες, την ΔΕΗ την ΕΚΟ, τους ιδιώτες εθελοντές που προσέτρεξαν και ιδιαίτερα στο συνεργάτη μου Κώστα Στυλιανού για την συμβολή του στην επαναφορά του ανατραπέντος βυτιοφόρου, τις υπηρεσίες τροχαίου υλικού και καθαριότητας του δήμου, που συνεχίζουν μέχρι τώρα τις προσπάθειες για την αποκατάσταση του οδοστρώματος”

Ακολουθούν video & Photos

 

 


Το άρθρο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη του.
The article expresses the views of the author iPorta.gr

Βιβλίο: ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑ ΠΡΑΞΕΙΣ”, ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΦΙΛΝΤΙΣΙ

SHARE
RELATED POSTS
“Φυλάξασθαι χρέος” για την ακριτική Δωδεκάνησο, του Φώτη Χατζηδιάκου [Δήμαρχος Ρόδου]
7c57a00c-22fa-431f-a760-4b1ade9c731d.jpg
Ευχές από το πλωτό ιατρείο Δωδ/σου “ΓΑΛΗΝΟΣ” στους αναγνώστες του iPorta.gr
Ο Δήμος Ρόδου στηρίζει τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής-Ανακοίνωση από την Αντιδήμαρχο Άννα Ζωάννου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.