Ανοιχτή πόρτα Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Μιχάλης Παλαιολόγου: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για μεγαλύτερο έργο με την ίδια συνέπεια και περισσότερη γνώση”

Spread the love

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

 «Η μεγάλη προσπάθεια, οι ατελείωτες ώρες δουλειάς, η οργάνωση της Διεύθυνσης Καθαριότητας, η λειτουργία του ΚΔΑΥ και η οργάνωση του συστήματος ανακύκλωσης είχαν ως αποτέλεσμα να αλλάξει η εικόνα στην πόλη και τα χωριά μας. Αυτό είναι αρκετό για να συνεχίσουμε μαζί στην επόμενη θητεία, να κυνηγάμε τους  στόχους μας για να γίνει η Ρόδος μας ένα νησί-Δήμος πρότυπο, καθαρό, ασφαλές και σύγχρονο.

Μιχάλη Παλαιολόγου σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ
«Το να ανταποκριθώ στο κάλεσμα του Φώτη Χατζηδιάκου να συμμετάσχω και πάλι στην Ανεξάρτητη Δημοτική Παράταξη Ρόδος Δύναμη Πολιτών, ήταν μονόδρομος.
Το μέχρι σήμερα έργο μας με κάνει περήφανο αλλά είναι ακόμα τόσα πολλά… Με το ίδιο όραμα και αγάπη για το νησί μας , με την ίδια συνέπεια και εργατικότητα -αλλά με περισσότερη γνώση- επιθυμώ να συνεχίσω το έργο αυτό και με αίσθημα ευθύνης  ζητάω την υποστήριξη των συμπολιτών μας».

Με εκτίμηση,
Μιχαήλ Παλαιολόγου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Γεννήθηκε στη Ρόδο στις  17 Ιουνίου του 1969. Μεγάλωσε στην Απολακκιά  και κατάγεται από αγροτική οικογένεια, του Χρήστου Παλαιολόγου και της Κατερίνας Χαριστή. Είναι παντρεμένος  με την εκπαιδευτικό Ζιάκη Μίκα και έχουν δύο παιδιά τη Στέλλα και τον Χρήστο.

Αποφοίτησε από  το Γενικό Λύκειο Γενναδίου και  συνέχισε τις σπουδές του σε Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών. Είναι κάτοχος πτυχίου στον τομέα της «Διοίκησης και Οικονομίας Επιχειρήσεων» (Ι.Ε.Κ. ΑΚΜΗ ). Αυτή την περίοδο είναι δευτεροετής φοιτητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα «Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών».

Πριν ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση και αποκτήσει θέσεις ευθύνης δούλευε στην Ε.Α.Σ.Δ και τα τελευταία χρόνια ήταν προϊστάμενος στο τμήμα επιδοτήσεων. Παράλληλα ασχολείται  με τη παραγωγή εποχικών γεωργικών προϊόντων.

Η ενασχόληση του με τα κοινά ωστόσο,  ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία  με κίνητρο πάντα την προσφορά στον συνάνθρωπο και στον τόπο.

Τα τελευταία 20 χρόνια έχει αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων της Ε.Α.Σ.Δ και μέλος του ΔΣ της Ε.Α.Σ.Δ, ως εκπρόσωπος των εργαζομένων.

Την περίοδο 2003 – 2005 ήταν αντιπρόεδρος του αθλητικού συλλόγου Απολακκιάς.

2003 – 2006 διετέλεσε μέλος της διοίκησης Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων Ελλάδος Ο.Σ.Ε.ΓΟ.

Από το 2006 – 2014 ήταν  μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

2006 – 2012 ταμίας στη ΟΣΕΓΟ

2006 – 2010 μέλος της Νομαρχιακής Ανώνυμης Εταιρείας ΦΥΤΩΡΙΟ Α.Ε.

2008 – 2010 εν ενεργεία αντιδήμαρχος της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος και Εργατοτεχνικού Προσωπικού του τότε δήμου Νότιας Ρόδου.

2010-2013 υπήρξε μέλος της ελεγκτικής επιτροπής της Γ.Σ.Ε.Ε.

2011- 2014 διετέλεσε  αντιδήμαρχος Λινδίων και Νότιας Ρόδου.

2011- 2014  μέλος της διοίκησης του Ενεργειακού Γραφείου της Περιφέρειας  Νοτίου Αιγαίου.

2012 μέχρι και σήμερα πρόεδρος της Ο.Σ.Ε.Γ.Ο.

2012 μέχρι σήμερα μέλος της Αναπτυξιακής Εταιρείας Δωδεκανήσου Α.Ν.Δ.Ω Α.Ε.

2012 – 2014 μέλος της διοικούσας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.

2014- 2017 αντιδήμαρχος  Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου Δήμου Ρόδου

2014 μέχρι και σήμερα αντιδήμαρχος Δ/νσης Καθαριότητας Ανακύκλωσης, Δ/νσης Τροχαίου Υλικού & Μηχανημάτων Δήμου Ρόδου

2017 μέχρι και σήμερα είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

2019 μέχρι σήμερα αντιδήμαρχος έχοντας τον συντονισμό με δικαίωμα υπογραφής των θεμάτων και αρμοδιοτήτων των Γραφείων Συντήρησης Υποδομών, Πρασίνου και Καθημερινότητας καθώς και Διοικητικών Θεμάτων και Εξυπηρέτησης του Πολίτη  των Δημοτικών Ενοτήτων Λινδίων και Νότιας Ρόδου.

Υπηρετώντας από τη θέση αυτή, κατάφερε κατά τη θητεία του, να  θέσει τις βάσεις ώστε να αποδοθεί στους δημότες της Ρόδου ένα σύγχρονο, αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα ολοκληρωμένου περιβαλλοντικού σχεδιασμού και διαχείρισης. Αποτέλεσμα των συντονισμένων προσπαθειών να εφαρμοστούν  ορθολογικές μέθοδοι διαχείρισης με όρους κυκλικής οικονομίας, ήταν να επιτευχθεί  η ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματος της Ρόδου και η ένταξη του Δήμου Ρόδου στους πρώτους πρότυπους «πράσινους» δήμους,  κατακτώντας το 2019 το βραβείο GREEK GREEN AWARDS» στην κατηγορία «Ολοκληρωμένη διαχείριση αποβλήτων στην Νησιωτική Ελλάδα».

Παράλληλα με στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος  και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών αναπτύχθηκαν προγράμματα διαλογής στην πηγή, ανακύκλωσης και αποκομιδής σε όλη την έκταση του νησιού. Ολοκληρώθηκαν και λειτουργούν σύγχρονα έργα υποδομής (ΚΔΑΥ, ΧΥΤΑ Νότιας Ρόδου), εκσυγχρονίστηκε και ανανεώθηκε ο στόλος των οχημάτων του Δήμου ενώ σημαντική είναι και η συνεισφορά του στην περιβαλλοντική εκπαίδευση και στήριξη οικολογικών δράσεων φορέων, ομάδων, νέων και σχολείων.

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019 #FotisChatzidiakos

#MixalisPalaiologou

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000441665163

SHARE
RELATED POSTS
Je suis Πόντιος (1914-2021), του Γιώργου Σαράφογλου
Λέων Τολστόϊ, ο ντροπαλός, κορυφαίος συγγραφέας σε 16 φράσεις
mpargiotas-1-600x400.jpg
Σκληρή ανακοίνωση ΠΟΤΑΜΙΟΥ για μετεγγραφή Μπαργιωτά: “Προδοσία ψηφοφόρων. Αυτοί δεν ξεχνούν”

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.