Πόρτα στη Δωδεκάνησο Πόρτα στην Πολιτική

Με τον κο Στράτο Καρίκη και τη “Νέα Μέρα” ο κος Νικόλαος Βόλας

Spread the love

Ο κος Στράτος Καρίκης είναι Υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου και επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου


Ονομάζομαι Νικόλαος Βόλας. Γεννήθηκα  το 1972 στην Ρόδο και μεγάλωσα στην Κρεμαστή ενώ έζησα στο εξωτερικό συνολικά 12 χρόνια . Οι γονείς μου είναι ο Ανάργυρος και Αικατερίνη Βόλα. Είμαι παντρεμένος με την Ελισάβετ και έχω δύο παιδιά την Κατερίνα και τον Αργύρη. Είμαι απόφοιτος του ΓΕΛ Κρεμαστής, απόφοιτος σχολής λογιστών ΚΕΣ και φοιτώ στο ανοικτό Πανεπιστήμιο στην διαχείριση επιχειρήσεων και Οργανισμών. Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούμαι στον τουριστικό τομέα. Έχω συντελέσει πρόεδρος των εργαζομένων της ΕΤΑΙΠΡΟΦΥΚΑ,  σύμβουλος στον Φοίβο Κρεμαστής, ταμείας του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του μουσικού σχολείου Ρόδου και δημοτικός σύμβουλος στο τοπικό συμβούλιο Κρεμαστής.

Αγαπητοί/ες συμπολίτες/ισσες,

Αποφάσισα, μετά από πολλή σκέψη, να είμαι και πάλι υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Αυτή τη φορά για δημοτικός σύμβουλος.

Η πολύτιμη, αλλά και οδυνηρή, εμπειρία που συνέλεξα τα τελευταία πέντε χρόνια με τη δική σας ψήφο ως μέλος του τοπικού συμβουλίου και η αίσθηση της απόλυτης εγκατάλειψης του τόπου μας που βίωσα, δε μου αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού και αποχής από αυτή την κρίσιμη διαδικασία. Είμαι πεπεισμένος ότι οι λύσεις των χρονιζόντων προβλημάτων του τόπου μας δεν μπορούν να προέλθουν από τις δυνάμεις αυτές που τα έχουν προκαλέσει.

Στον κοινό αυτό αγώνα για τη Ρόδο μας, την Κρεμαστή και το πρώην δημοτικό διαμέρισμα Πεταλούδων συστρατεύομαι με τον κ. Στράτο Καρίκη, ένα έμπειρο, ικανό και άφθαρτο άνθρωπο και με μια ομάδα αξιόλογων συμπολιτών/ισσών με κοινό όραμα και ρεαλιστικό πρόγραμμα στην υπηρεσία ενός εφικτού σκοπού. Να ξανασκεφτούμε τον τόπο μας από την αρχή. Να τον ξανασχεδιάσουμε σε υγιείς και σύγχρονες βάσεις. Να τον ονειρευτούμε ξανά με όρους δικαιοσύνης, ποιότητας και μέλλοντος.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς/μιά. Οι διαφορετικές πολιτικές και επαγγελματικές μας αφετηρίες αποτελούν τον πλούτο αυτής της παράταξης, τα θεμέλια ενός σχεδίου για τη Ρόδο μας σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς. Για τη Ρόδο του αύριο. Για μια Ρόδο όλων.

Εάν και εσείς νιώθετε απογοητευμένοι από τη σημερινή κατάσταση και συμμερίζεστε την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου μας, των ανθρώπων του, των παιδιών μας, σας ζητώ την εμπιστοσύνη σας. Τη στήριξή σας. Για να δώσω φωνή στις αγωνίες σας, στα όνειρά σας, στα σχέδιά σας, διεκδικώντας δυναμικά και ισότιμα των σεβασμό των δικαιωμάτων σας και την εκπλήρωση των προσδοκιών σας. Για μια αξιοπρεπή καθημερινότητα. Για αξιοπρεπείς υποδομές και υπηρεσίες. Για αξιοπρεπή διαβίωση στον τόπο μας. Για τη Ρόδο των ονείρων μας.

SHARE
RELATED POSTS
Θεσμοί, άνθρωποι και η καταδίκη της βαρβαρότητας, του Γιάννη Πανούση
ΔΕΥΑΡ: Επισκέψεις από Σχολεία για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού δέχτηκε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ρόδου
Άμεσα ξεκινά η επέκταση του Ξύλινου Πεζόδρομου επί της οδού Αυστραλίας έως το Λιμάνι Ακαντιάς

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.