Ανοιχτή πόρτα Πόρτα σε ιστορίες/χρονογραφήματα/διηγήματα

Με ρωτάει γιατί την αγαπώ, της Μαρίας Σκαμπαρδώνη

Spread the love

Η Μαρία Σκαμπαρδώνη είναι Δημοσιογράφος και Αναγνώστρια της iΠόρτας

Να τη! περνάει από μπροστά μου, με έναν αέρα που κόβει τη δική μου ανάσα. Με τα μαλλιά της να ανεμίζουν, τη μορφή της να μην αφήνει τίποτα όρθιο στο πέρασμά του. Η ανάσα μου κόβεται, τα πόδια μου τρέμουν και η καρδιά μου κρύβει μέσα της τον μεγάλο του καημό.

Με ρωτάει γιατί την αγαπώ, αλλά δεν γνωρίζω την αιτία. Με ρωτάει γιατί κάθε μέρα η αγάπη μου για εκείνη μεγαλώνει, αλλά δε γνωρίζω.

Με κοιτάει με εκείνα τα μάτια τα οποία κατατρώνε το μέσα μου, με εκείνο το χαμόγελο το οποίο κάνει την ψυχή μου να ταράζεται από αγωνία.

Με ρωτάει γιατί την αγαπώ, αλλά δεν γνωρίζω την αιτία. Με ρωτάει γιατί κάθε μέρα η αγάπη μου για εκείνη μεγαλώνει, αλλά δε γνωρίζω.

Με αγκαλιάζει με εκείνη την αγκαλιά της, η οποία καταπνίγει τα πάντα σα με κλείνει μέσα της, κάνοντάς με να χαθώ από όλους και από όλα…

Με ρωτάει γιατί την αγαπώ,  αλλά δεν γνωρίζω την αιτία. Με ρωτάει γιατί κάθε μέρα η αγάπη μου για εκείνη μεγαλώνει, αλλά δε γνωρίζω.

SHARE
RELATED POSTS
“All the President’s Men”! – «Όλοι οι Άνθρωποι του Προέδρου»!*, by George Sarafoglou – του Γιώργου Σαράφογλου
Γάνιασαν και την έκαναν, του Νίκου Σταθόπουλου
“Ρόδος Δύναμη Πολιτών”: δυνατό ψηφοδέλτιο του κου Φώτη Χατζηδιάκου με περισσότερους από 130 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.