Πόρτα στην Πολιτική

Μετεκλογικό μήνυμα του Δημάρχου Πεντέλης κου Δημήτρη Στεργίου Καψάλη

Spread the love

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ – ΚΑΨΑΛΗ

 Ευχαριστώ τους συμπολίτες μας που σταθεροί στις σταθερές αξίες, μπροστά στο αυτοδιοικητικό χάος που δημιούργησε ο «Κλεισθένης» και τον κομματοκεντρισμό που προσπαθούν μερικοί να δημιουργήσουν και στην πόλη μας, μας  κράτησαν με την ψήφο τους σταθερά στην πρώτη θέση.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και τους πολίτες που βοηθούν για τον τίμιο, ειλικρινή και ανιδιοτελή αγώνα  για τον τόπο μας.

Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στο Δήμο γιατί στις δύσκολες αυτές τετραπλές εκλογές λειτούργησαν με  επαγγελματισμό χωρίς προσωπικούς και κομματικούς επηρεασμούς.

Συγχαίρω όλους τους Συνδυασμούς του Δήμου Πεντέλης γιατί με τον αγώνα τους πέτυχαν όλοι την αντιπροσώπευσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο και καλούμε όλες τις υγιείς αυτοδιοικητικές δυνάμεις του τόπου μας στον αγώνα της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας και των τριών πόλεων του Δήμου μας να αντιδράσουν δυναμικά με την ψήφο τους την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σκεπτόμενοι αν επιθυμούν την επιστροφή στο χτες του οικονομικού χάους και του κομματισμού ή την φυγή μπροστά στην ανάπτυξη που προτείνουμε και αρχίσαμε να υλοποιούμε.

Η μετακίνηση των πυλώνων υπερυψηλής τάσης στη Νέα Πεντέλη, η αποχέτευση στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης, η μετατροπή των ογδόντα οκτώ (88) στρεμμάτων του ΝΙΕΝ στα Μελίσσια σε πάρκο αναψυχής των πολιτών, οι ασφαλτοστρώσεις και στις τρεις Δημοτικές Κοινότητες, ο εξωραϊσμός του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου  είναι έργα που ήδη άρχισαν στο δρόμο της ανάπτυξης.

Μην ξεχνάτε ποιο ήταν το οικονομικό, διοικητικό και ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου μας, φεύγουμε μπροστά και πάλι μαζί γιατί είμαστε η δύναμη εμπειρίας, εντιμότητας, ανθρωπιάς και αποτελεσματικότητας που χρειάζεται ο τόπος και οι πολίτες.

Ψηφίστε Δημήτρη Στεργίου- Καψάλη την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 σας συμφέρει, συμφέρει τον τόπο, γυρίστε την πλάτη στο χτες της κακής οικονομικής, διοικητικής και κομματοκεντρικής λειτουργίας της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

    Ο Δήμαρχος Πεντέλης και Επικεφαλής του Συνδυασμού

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ»

 Δημήτρης Στεργίου Καψάλης

SHARE
RELATED POSTS
Υποψήφιος με τον Γιάνη Βαρουφάκη ο Θανάσης Μπαράκας – Ομιλία Βαρουφάκη για το “ΜέΡΑ25” σήμερα στο Semiramis
Πολιτικό “σφυροκόπημα” Γιώργου Χατζημάρκου από “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου”-Επί της ουσίας οι δηκτικοί σχολιασμοί κατά του Περιφερειάρχη
Κυβερνητική και Διοικητική Λειτουργία, του Δρ Βασίλη Μαστρογιάννη

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.