Πόρτα στη Δωδεκάνησο

Μαριάννα Κολώνα: “Με τον Φώτη Χατζηδιάκο για τον καλό αγώνα που βλέπουμε, για το καλό που έρχεται”

Spread the love
  • 10
    Shares

«Μια ζωή γεμάτη προσφορά. Μια ζωή αφιερωμένη στη Ρόδο μας. Με οικογενειακές καταβολές την φιλοπατρία και την αλληλεγγύη. Με μόρφωση, σκληρή δουλεία, και με εφόδιο την αγάπη του κόσμου, ανακηρύχτηκε ΕΠΑΞΙΑ επίτιμος πρόεδρος των Α.Μ.Ε.Α.

Για όλα αυτά, συμπορευόμαστε για τη Ρόδο μας.

Μαριάννα Κολώνα σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη».
Φώτης Χατζηδιάκος

▸ « ΕΜΠΟΙΕΙ ΓΑΡ Ο ΚΑΛΩΣ ΑΓΩΝ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΕΠΕΣΘΑΙ.

Αυτή είναι η αρχή μου, ο καλός αρχηγός κάνει τους καλούς οπαδούς. Τοποθετούμαι ακολουθώ, κρίνω, συντάσσομαι με εργασιομανείς απομακρύνομαι από κηφήνες, είμαι αυστηρή στις κρίσεις μου για την Ρόδο μου, πολύ περισσότερο για τον εαυτό μου.

Το πάθος η ειλικρίνεια, η σαφήνεια αλήθεια, η τόλμη, η εργασιομανία, η  μίξη όλων αυτών είναι στο κράμα που υποκλίνομαι.

Αγαπημένε Δήμαρχε αυτό το κράμα εισπράττω από σένα σε ακολουθώ, σε εμπιστεύομαι.

Κράτα γενναία ό,τι σου εμπιστεύτηκα».

Με εκτίμηση,

Μαριάννα Κολώνα

▸Βιογραφικό

Η Μαριάννα Κολώνα είναι γνήσια Ροδίτισσα από τα Μαράσια Μητρόπολης Ρόδου (πρώτη συνοικία Ρόδου).

Κουβαλάει ζωντανές τις ρίζες της από Καστελόριζο, Κάρπαθο Κάλυμνο, Σύμη , Κω.

Έχει μέσα της Ιερό Σταυρό του εκτελεσθέντα υπό των Γερμανών, Αιματηρό Πάσχα, ΠΕΡΟΥΛΛΗ ΑΝΤΩΝΗ αδελφό της μητέρας της.

Βιβλίο αφιερωμένο στον εκτελεσθέντα  γραμμένο και βραβευμένο από την ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, από τον γιό της Χρυσόστομο Κολώνα.

Απεφοίτησε από το Καζούλλειο Λύκειο Θηλέων Ρόδου. Φοίτησε στο PITMAN COLLEGE OF LONDON φιλολογία. Υπήρξε Εκπρόσωπος του κολλεγίου Αθηνών DEREE. Εργάσθηκε σαν συνοδός εδάφους στην Ολυμπιακή Αεροπορία και  στην British Airways. Ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα με οίκους Ανθέων και νυφικών. Αγκαλιάστηκε σαν Ροδίτισσα από όλους τους Ροδίτες ,σε όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες. Την ψυχική αγκαλιά της, την έδωσε και δόθηκε στα άτομα με αναπηρία και στους αδύναμους. Επί Δημαρχίας Γεωργίου Γιαννόπουλου υπήρξε Αντιπρόεδρος της Εταιρείας «ΥΦΑΙΣΤΟΣ». Βραβεύθηκε από τα ΕΙΔΙΚΑ Σχολεία των ΑΜΕΑ και από τον Σύλλογο τους. Τιμήθηκε ως Επίτιμη Πρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ από τον Υπουργό Υγείας Νικήτα Κακλαμάνη, έκτοτε ανήκει και ζει στον χώρο αυτό πολύ δυνατά. Εξελέγει ως Δημοτική Σύμβουλος στον ενιαίο Δήμο Ρόδου με την παράταξη η Ρόδος Μπροστά.

 

 

#ΜιλαμεΜεΕργα #ΡοδοςΔυναμηΠολιτων #Rhodes2019  #FotisChatzidiakos #MariannaKolona

  • 10
    Shares
SHARE
RELATED POSTS
Φώτης Χατζηδιάκος: “Καταγεγραμμένα τα έργα μας στις σχολικές μονάδες. Ελπίζουμε η παρούσα δημοτική αρχή να υιοθετήσει τις ενέργειές μας επισπεύδοντας την ολοκλήρωσή τους”
Θα θυμούνται για χρόνια οι Ρόδιοι τις συναυλίες επί Δημαρχίας Φώτη Χατζηδιάκου – Σύμπραξη με χορωδία του Yale- Φωτογραφίες, της Νατάσας Παμπρή
Για τα σημαντικά, δεν μετράει ο χρόνος…, του Δημήτρη Ι. Μπρούχου

Leave Your Reply

*
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.